Gran estrena de l’Orquestra de Cambra Fundació Campus Ontinyent a Bocairent

0

Divendres passat 19 de juliol l’Orquestra de Cambra Fundació Campus Ontinyent va realitzar el seu primer concert dins de la programació Refresca’t amb la Cultura de Bocairent.

La formació de cambra, fruit de la incorporació de la Fundació Campus Ontinyent al projecte de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, al costat de l’Ajuntament d’Ontinyent i Ad libitum, va oferir un concert variat que va incloure obres com la Triava per a Cordes de Tchaikovsky, el Concert per a dos violins de J.S.Bach, el Concert per a dos violoncels de Vivaldi, la Humoresque de Dvorâk i la St. Paul’s Suite de Holst. El concert va acabar amb una magnífica interpretació del Oblivion de A. Piazzola com a bis.

Cal destacar l’esforç i la professionalitat dels membres de l’orquestra, formada tant per professionals membres de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent com per alumnes que van actuar com a solistes: Guillermo Úbeda i Ausiàs Gisbert al violoncel, Marc Revert i Gabriel Portero a la viola i Laia Frances i Àngels Muñoz al violí.

Volem ressaltar la importància d’aquest projecte formatiu, que permet als alumnes viure l’experiència de formar part d’una orquestra professional i actuar al costat de grans intèrprets, així com acostar la música i la cultura als pobles de la nostra comarca.

Publicitat