EU d’Ontinyent fa una crida a la participació en la Marxa del 7 de novembre contra les violències masclistes

Nota de premsa emesa pel grup municipal d’Esquerra Unida on es fa una crida a la participació en la Marxa del 7 de novembre contra les violències masclistes:

El passat dia 5 d’octubre el GPM EUPV: AC va presentar al Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent una moció de suport a la Marxa Estatal contra les violències masclistes que se celebrarà el dissabte 7 de novembre a Madrid. La moció fa una crida a la mobilització ciutadana i a la participació social en una marxa per tal de visibilitzar la violència masclista i que la prevenció i actuació d’aquesta siga una prioritat per a les administracions i institucions tant locals, autonòmiques com una qüestió d’Estat. El Moviment Feminista convoca aquesta marxa per sensibilitzar tota la població front un problema social, la violència contra les dones.

Hem viscut en paraules de la portaveu del grup Paula García, una etapa fosca de violència contra les dones, aquest estiu ha estat un estiu per a oblidar també a Ontinyent, a la nostra ciutat també hem viscut un repunt d’aquesta xacra social que no afecta solament les dones, ja que és per a nosaltres un problema social estructural. Els mesos d’estiu han passat 17 dones pels serveis municipals, dones víctimes de violència masclista que ja havien formalitzat denúncia i com a mesura de protecció gaudien d’una ordre d’allunyament. A l’actualitat a la nostra ciutat comptem amb 8 telèfons actius de teleassistència per a dones víctimes de violència masclista, més algun altre en estat de tràmit.

Cal que les administracions ens posem a treballar en la prevenció de la violència masclista, i això passa no solament per mantenir els serveis d’atenció a víctimes, sinó també en fer una important tasca pedagògica amb el conjunt de la societat. La regidoria d’Igualtat ja ha engegat diverses accions per treballar tant en l’àmbit de l’educació ( Projecte de Resolució de Conflictes) com campanyes i tallers de sensibilització ( Teixint per la Igualtat). La sensibilització contra el sexisme ha d’estar present en tots els àmbits ( cultura, festes, treball…).

Estem programant a més a més diferents activitats per a la setmana de prevenció contra la violència de gènere, i ara conjuntament amb les i els feministes fem una crida a la participació en aquesta marxa, com diu la campanya : Ens volem vives, #7N QÜESTIÓ D’ESTAT.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …