Es renoven les voreres d’accés a les vivendes del carrer de la Cantereria

0

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la renovació de les voreres d’accés a les vivendes de l’inici del Carrer de la Cantereria, una actuació llargament reclamada pels veïns d’aquest espai situat en les immediacions del Pont Vell.

El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta d’una zona on totes les cases estan habitades i el paviment es trobava en molt mal estat des de feia anys. L’Alcalde es va comprometre amb els veïns a actuar en aquest indret enguany, i ara ens hem posat ja mans a l’obra”, destacava. En concret, s’està alçant el paviment vell i renovant-lo en un tram de 25 metres de llarg, aprofitant material que va sobrar de les obres que tenien lloc fa prop d’una dècada a l’Avinguda Ramón i Cajal, que des d’aleshores es trobava en desús al magatzem d’obres.

Cuesta exposava en aquest sentit que “és material en perfecte estat, que simula el granit, i que ens permetrà deixar aquest en unes condicions molt dignes amb un cost mínim”. El regidor afegia que “quan vam assumir la regidoria vam comprovar que és molt el material que està sense utilitzar al magatzem municipal, i pensem que aprofitar-ho per a actuacions com aquesta és doblement positiu.

Per a Manuel Cuesta aquestes actuacions del Departament d’Obres “són actuacions que es poden qualificar de menors, però que milloren la vida quotidiana de la gent, i que, sumades a altres que estem realitzant des de la regidoria, contribueixen a que Ontinyent siga una ciutat més transitable i còmoda”, destacava.

Publicitat