Es convoca la X edició del Premi d’Investigació Econòmica Juan José Renau Piqueras

0
  • El guardó està dotat amb 5.000 euros i pretén contribuir al progrés del coneixement de la realitat econòmic-empresarial
  • Es convoca en memòria de qui fora un dels màxims valedors del Campus d’Ontinyent

La Fundació Universitària de la Vall d’Albaida ha convocat la X edició del premi d’investigació Econòmica “Juan José Renau Piqueras”, un premi que pretén contribuir al progrés del coneixement de la realitat econòmic-empresarial i que es va crear en memòria de qui fora un dels màxims valedors per a la implantació del Campus Universitari d’Ontinyent, Juan José Renau, Degà de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de València i Catedràtic d’Organització d’empreses.

Segons les bases, els treballs presentats hauran de versar sobre aspectes directament relacionats amb la creació, el funcionament o el desenvolupament de l’empresa i representar una aportació al coneixement científic d’aquesta realitat. En la valoració del jurat es tindrà en compte, a més de la qualitat i el rigor científic de la investigació, l’aplicabilitat del treball, així com la seua utilitat per a millorar l’adreça d’empreses, molt especialment d’aquelles que conformen el teixit empresarial de la comarca.

Els treballs hauran de lliurar-se abans del 29 de juny en la seu la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, en l’Avinguda Comte Torrefiel, 22; on també es pot sol·licitar més informació, així com en el correu electrònic fuva@fuva.es o en el telèfon 96 291 74 50.

El Jurat estarà constituït per la Presidenta Permanent, la Catedràtica Dra. Martina Menguzzato Boulard i per quatre membres, nomenats pel Patronat de la Fundació Universitària Vall d’Albaida a proposta de la Presidència, entre membres del món acadèmic i econòmic-empresarial. El veredicte del jurat es farà públic abans de l’1 d’octubre de 2012 i els premis es lliuraran en un acte públic. El Premi estarà dotat de 5.000 euros, i el treball premiat podrà ser publicat per la Fundació Universitària Vall d’Albaida, si ho creu oportú, durant el termini màxim d’un any a partir de la data de lliurament del premi.