Els Socialistes d’Ontinyent creuen que per a Tortosa (PP) és una sort que els plenaris no es facen en directe

“Els veïns veurien com el portaveu del PP s’equivoca o es despista constantment perquè està més pendent del seu futur polític que del poble”

Els Socialistes d’Ontinyent han asssegurat que el Govern Municipal fa be en no pagar perquè es transmeten els plens municipals, i creuen que si alguna televisió té interès en transmetre els plenaris que ho faça però sense que açò supose una nova despesa per a l’ajuntament, com pretén el PP.

No obstant, els socialistes creuen que els populars no demanen seriosament que es puguen transmetre els plenaris, perquè el dia que es realitze es voran les seues vergonyes internes i de discurs. “Qui ha proposat açò no deu voler massa a Filiberto Tortosa, perquè si els plenaris es feren en directe els veïns s’adonarien que, políticament, el portaveu del PP està molt per baix de Lina Insa, com molts ja sabíem, i no dóna la talla com a líder de l’oposició” .

En aquest sentit, els socialistes creuen que per a Tortosa és “tota una sort que els veïns no puguen veure en directe com s’equivoca, es despista constantment en els plenaris o fa intervencions com aquella en què reconeixia que no havia tingut temps de preparar-se un ple perquè estava en un comboi del seu partit”, han aclarit.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …