12/04/2024 - 13:54
Més

  Els socialistes de l’Olleria denuncien que la integració de GdO en el PP “fa molt mala olor”

  Altres notícies

  Els socialistes de l’Olleria han denuciat que la integració de Gent de l’Olleria (GdO) en el PP “fam molt mala olor” i han reptat als dos partits “a explicar com se li va a pagar a Jesús Engo, qui havia de passar a ser alcalde per el PP en virtut del pacte de govern, els 50.000 euros anuals que havia de cobrar d’alcalde i als quals sospitem que no té intenció de renunciar”.

  El portaveu del PSPV de l’Olleria, Hèctor Such, ha insistit en què aquest nou pacte evita que Engo siga alcalde “però a algú sembla que li ha promés que cobrarà com si ho fora”. Such ha reptat Engo “a que ho desmentisca si no és cert el que dic” ha afegit.

  Per als socialistes, la integració de GdO en el PP es la constatació que uns i altres són el mateix, i que responen als seus interessos particulars: “esta integració és la constatació d’una gran estafa”, han assegurat. Segons els socialistes, GdO va ser el joguet de José Vidal per arribar al poder de qualsevol manera, “i ara el trenca i traiciona als seus votants en un intent a la desesperada d’intentar mantenir-se en el poder al preu que siga”.

  Els socialistes, a més, volen destacar el “paperot” de Jesús Engo i Javier Albero, dirigents locals del PP, “que s’han tingut que tragar l’orgull i assumir la imposició del partit des de València”. A més, ho relacionen amb l’interès de Rus d’evitar la pèrdua del diputat de la comarca, encara que siga a costa de deixar en evidència a Engo i Albero i deixar al descobert l’estafa que ha estat per a molts dels seus votants Gent de l’Olleria: “seria bo recordar ara tot el que s’han dit GdO i el PP per veure el grau de cinisme d’aquesta integració”, han afegit els socialistes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -