20/06/2024 - 23:09
Més

  Els establiments de Comerç In col•laboren amb el MOCMAO 2015

  Altres notícies

  Regalen entrades per a les pel·lícules de la secció infantil i patrocinen el premi infantil del concurs de fotografia “Mira al riu”

  Comerç In col·laborarà enguany a la Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO) tot oferint entrades gratuïtes per a les sessions infantils que s’han programat en el marc d’aquesta mostra, que està  promoguda per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  Els comerços i serveis associats a Comerç In disposaran a partir del dilluns 18 de maig d’invitacions per assistir a les tres sessions de cinema d’animació, de temàtica mediambiental, que es projectaran al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant la mostra.

  Les pel·lícules que conformen la secció infantil del MOCMAO 2015 són “Lorax, a la recerca  de la trúfula perduda” que es projectarà el dissabte 30 de maig a les 18:30h i el dimecres 3 de juny a les 19 hores, i “El meu veí Totoro” que s’oferirà el diumenge 31 de maig a les 19:30 hores.

  Per a poder accedir a aquestes projeccions només caldrà disposar d’una de les invitacions que es regalaran als establiments de Comerç In a partir del dilluns dia 18 maig.

  “El meu veí Totoro” és una pel·lícula japonesa dirigida Hayao Miyazaki, autor de films com El viatge de Chihiro” o de sèries de dibuixos animats com Heidi o Marco. “Lorax, a la recerca  de la trúfula perduda” és una pel·lícula estadounidenca de l’any 2012 que va obtindre molt èxit, i que trasllada un missatge de respecte cap als arbres.

  Premi infantil al concurs de fotografia “Mira al riu”

  La col·laboració dels Comerços In a la Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO), que tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny, va més enllà, doncs l’associació de comerciants patrocina el premi infantil del Concurs de Fotografia “Mira al Riu” que ja està obert. La millor fotografia que es presente al concurs i que estiga feta per un xiquets o xiqueta menor de 12 anys rebrà un val de 100€ bescanviables a qualsevol dels establiments associats a Comerç In. Les bases del concurs, així com tota la programació del MOCMAO, es pot trobar a mocmao.blogspot.com

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -