02/10/2023 - 10:45
Més
  IniciGeneralEl Ple d’Ontinyent determina per sorteig la formació de les meses electorals...

  El Ple d’Ontinyent determina per sorteig la formació de les meses electorals per al 24-M

  Els membres de la corporació municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent han determinat hui, en sessió plenària, la formació de les meses electorals per a les Eleccions Municipals i Autonòmiques que se celebraran el proper 24 de maig. Així, el ple ha determinat la xifra de referència perquè, amb l’aplicació d’un programa informàtic, es realitze la designació dels ciutadans que conformaran les meses electorals.

  Un regidor de cada un dels tres grups polítics de la corporació municipal han indicat un número a l’atzar que han configurat el 970, i que correspon a un ciutadà del cens electoral. A partir d’aquesta xifra, i en intervals de cinquanta números , es determinarà la resta de membres de les 42 meses electorals del municipi fins a un total de nou integrants cadascuna. Al llarg d’aquesta setmana, l’ajuntament notificarà als 378 ciutadans que corresponga (tots ells d’entre 18 i 70 anys) que han estat elegits membres de les meses electorals per a les Eleccions Municipals i Autonòmiques del 24 de maig.

  El nombre de regidors que té cada municipi es proporcional a la seua població. A Ontinyent correspon elegir 21 regidors, que seran triats pels electors residents a la ciutat i majors d’edat inscrits en el cens electoral.

  Esta sessió ha anat seguida d’una segona, la que previsiblement serà l’última de l’actual legislatura, a la qual s’han tractat una sèrie d’assumptes pendents de resoldre, entre els que destaquen la sol•licitud de declaració de “Festes d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana” de la Festa de la Puríssima; la pròrroga del contracte de lloguer del local on s’ubica el Consell Local de la Joventut al barri del Llombo o l’ampliació del servei mancomunat de recollida de fem com a conseqüència de l’obertura d’una gran superfície comercial a l’Avinguda del Tèxtil.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit