29/05/2023 - 2:04
Més
  IniciGeneralOntinyent reparteix 4.000 díptics interactius per informar dels nous avantatges de l’ecoparc

  Ontinyent reparteix 4.000 díptics interactius per informar dels nous avantatges de l’ecoparc

  L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint al repartiment de 4.000 díptics interactius als comerços i centres educatius de la ciutat per donar a conèixer els avantatges de la nova gestió de l’ecoparc de la localitat, que ha canviat d’empresa adjudicatària.

  diptic ecoparc-1El Regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Fran Quesada, lliurava ahir part d’estos díptics a la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscà, per tal que es distribuisquen a través d’esta associació, aclarint que “comerços i oficines d’Ontinyent podran seguir fent ús de l’ecoparc a l’igual que els veïns, respectant les quantitats màximes diàries i setmanals de residus establertes per a evitar l’ús abusiu que estava realitzant-se de les instal·lacions en alguns casos puntuals”, recordava.

  L’ecoparc d’Ontinyent es troba al Polígon Industrial El Pla, al Carrer de les Borreres (darrere del Parc de Bombers) i el seu horari és de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 en juliol, agost i setembre; i de 8:30 a 19:30 la resta de l’any; i dissabtes i diumenges de 9:30 a 13:00 durant tot l’any.

   

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
  El més llegit