11/12/2023 - 10:56
Més

  El patrimoni de l’Olleria i Aielo de Malferit aquest diumenge a l’EntreComarques

  Altres notícies

  Este diumenge, l’EntreComarques visita l’Olleria i Aielo de Malferit. De matí i des de les 10:30 a l’Ajuntament, l’Olleria mostrarà als visitants l’església de Santa Maria Magdalena, el Teatre Cervantes, la Casa Santonja o el convent dels Caputxins i els oferirà un refrigeri en acabant. De vesprada a partir de les 16:30 Aielo de Malferit guiarà els incrits pel Palau dels Marquesos, l’actual ajuntament i els seus museus com el de ceràmica d’Elvira Aparicio o el d’història local d’Aielo per acabar al museu de Nino Bravo. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Els interessats es poden inscriure fins al dijous en https://goo.gl/I19h8W.

  Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, els tres d’Aielo de Malferit obriran les seues portes este dimecres 18 de maig d’11 a 13:30. El mateix farà el Museu Internacional de Titelles d’Albaida en horari de matí i vesprada. I dissabte i diumenge, de 10 a 14 hores, l’Almàssera de Llutxent oferirà tast d’oli i diverses activitats.

  D’altra banda, el programa Mou-te per la Vall oferirà Zumba al poliesportiu de Bocairent el dissabte i Naturbalance, un complet programa que combina ioga, pilates i tai-txi a Alfarrasí el diumenge.  Totes les classes començaran a les 11:00h des del lloc anunciat i cal anar amb cotxes propis. El material l’aporta l’organització, però el participants ha de portar, a més de les ganes de suar, l’aigua, la gorra i la protecció solar. Això sí, cal apuntar-se de forma on line fins a dos dies abans de l’activitat en l’ajuntament participant o en https://goo.gl/OiP5Em.

  Finalitzaran així 10 dies intensos de promoció turística on coincidiran els programes EntreComarques, el Mou-te per la Vall i el Dia Internacional dels Museus. 10 dies que van començar divendres passat amb la presència de la Mancomunitat en la Fira de les Comarques de València amb la participació, entre d’altres, del grup de danses de Quatretonda ahir diumenge, el mateix dia que es va haver de reposar el material promocional de la comarca davant la demanda d’informació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -