21/07/2024 - 0:20
Més

  El Campus d’Ontinyent obri el seu curs acadèmic amb una conferència de l’exsecretari d’Estat d’Economia

  Altres notícies

  José Manuel Campa parlarà a Ontinyent sobre el creixement i les vulnerabilitats de l’Economia Espanyola

  L’exsecretari d’Estat d’Economia i professor de IESE Business Schooll, José Manuel Campa, assistirà demà dimarts 19 de novembre com a conferenciant a l’acte solemne d’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de la Universitat de València a Ontinyent. Coincidint amb l’acte s’aprofitarà per a presentar el nou Premi d’Investigació Universitària “La Balarma”, dotat josemanuelcampa-1amb 5.000 euros, vinculat a la titulació de Magisteri i convocat per la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

  Campa, a més d’haver estat Secretari d’Estat, al llarg de la seua trajectòria ha estat consultor del Banc Mundial, del Fons Monetari Internacional, del Banc de la Reserva Federal de Nova York, de la Comissió Europea o del Servei d’Estudis del Banc d’Espanya; i ha exercit com a professors a universitats com la de Harvard, Columbia o la Complutense de Madrid. L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “és un ponent de primera i tenim molta sort de poder comptar amb gent d’aquest nivell a per fer conferències a Ontinyent”, destacava.

  L’acte d’inici del nou curs acadèmic, que tindrà lloc a partir de les 12:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, s’obrirà amb la intervenció del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, qui donarà pas a la conferència de José Manuel Campa. Posteriorment tindran lloc les intervencions del President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la Ciutat, Jorge Rodríguez, i del Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, qui donarà per inaugurat el curs acadèmic 2013-2014 de la Universitat de València a Ontinyent.

  Prèviament a aquest acte, Jorge Rodríguez i Esteban Morcillo, acompanyats pel Degà de la Facultat de Magisteri de la UV, Manuel Monfort, presentaran davant els mitjans en l’edifici Lluis Vives del Campus d’Ontinyent el nou Premi d’Investigació Universitària vinculat a la titulació de Magisteri i dotat amb 5.000 euros per la Fundació Universitària, la mateixa quantitat amb que compta el Premi d’Investigació Econòmica Juan José Renau Piqueras, amb el que alternarà convocatòries d’any en any. El premi portarà per nom “La Balarma” “en record del col·lectiu de renovació pedagògica que tant va treballar per la dignificació de la funció docent”, explicaven des de la Fundació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -