29/09/2022 - 13:09
IniciGeneralCompromís proposa penjar la bandera LGTBI+ a l'Ajuntament d'Ontinyent el dia de...

Compromís proposa penjar la bandera LGTBI+ a l’Ajuntament d’Ontinyent el dia de l’Orgull

Compromís ha sol·licitat que “l’Ajuntament d’Ontinyent manifeste el seu reconeixement cap a la lluita pels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals penjant la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó principal de l’ajuntament vell el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, així com comprometent-se a impulsar en la seua tasca política i administrativa les mesures necessàries per garantir la igualtat en drets i eradicar qualsevol tipus de discriminació cap a les persones LGTBI+”.

El portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assenyalat que “el dia 28 de juny celebrem el Dia Internaional de l’Orgull LGTBI+ per reivindicar els drets, la dignitat i la igualtat de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Una data per posar de manifest que no només cal posicionar-se en contra de qualsevol discriminació per motiu de sexe, orientació sexual o identitat o expressió de gènere, sinó que els poders públics han de comprometre’s a dur endavant de forma proactiva les mesures necessàries per tal de garantir el dret a la igualtat i no discriminació de totes les persones”.

En eixe sentit, la regidora de Compromís, Paloma Alberola, ha remarcat que “els municipis són els espais més propers a la ciutadania, i per això han de jugar un paper en la normalització del col·lectiu LGTBI+, sent un referent d’integració i lluita contra la discriminació. Per això és precís el seu compromís en donar resposta a la població LGTBI+ en tot allò que siga de la seua competència”.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents