Ciutadans (C’s) aconsegueix per a Ontinyent un servei especialitzat en la cerca de subvencions i inversió

0
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Ciutadans (C’s) ha aconseguit que Ontinyent disposi pròximament d’un servei especialitzat en la cerca de subvencions i inversió. La proposta, que es desenvoluparà a través de la futura oficina de l’emprenedor i dinamització empresarial i comercial, ha tirat endavant amb l’acord de tots els partits per unanimitat en sessió plenària a l’Ajuntament.

La iniciativa de C’s contempla que “el Consistori, a través de la col·laboració públic-privada, ofereixi serveis d’informació i assessorament sobre ajudes i subvencions, internacionalització i programes d’ajudes europees per a totes aquelles pimes, comerços o emprenedors que ho sol·licitin”, tal com ha explicat el regidor Sergio Ramiro. A més, a través d’aquesta nova oficina es realitzaran, en col·laboració amb els diferents agents soci-econòmics de la ciutat, totes aquelles accions necessàries per captar futures inversions nacionals o internacionals d’empreses que puguin establir-se a la nostra ciutat.

Finalment, Sergio Ramiro ha explicat que en aquesta oficina, “igualment, es buscaran les diferents línies de subvenció i ajudes de programes de la Unió Europea i altres Administracions Públiques a les quals pugui optar l’Ajuntament”.

Publicitat