Imatge d'arxiu

Cinc projectes opten al II premi d’investigació en educació infantil “Col·lectiu Balarma”

Un total de 5 projectes opten a adjudicar-se la II Edició del Premi d’investigació en Educació Infantil “Col·lectiu Balarma”, un guardó que convoca la Fundació Universitària Vall d’Albaida per estimular la recerca i la millora de la qualitat de l’ensenyament públic.

El guardó, dotat amb 5.000 euros, s’alterna cada any amb el premi d’investigació económica Juan José Renau Piqueras, i s’atorga al projecte d’investigació original i inèdit, que el tribunal considere que permet aprofundir en el coneixement i contribuïsca a millorar l’educació infantil, tenint-se en consideració, a més de la qualitat i rigor científic, l’aplicabilitat del treball.

En concret, els 5 projectes presentats dins del termini establert són els titulats “Coherència i continuïtat a l’etapa Educativa 0-6: Conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola infantil”; “L’escola que tenim és l’escola que volem? Sentir i escoltar. Repensar”; “Dins de l’escola, fora de l’aula”; “Crear i emocionar a l’etapa d’educació infantil emprant les arts visuals i la música. Un estudi interdisciplinar en les Comarques Centrals”; i “Ser, fer, pensar i conviure: Construïm l’educació infantil del segle XXI”.

El jurat estarà presidit pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb el degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, com a Vicepresident; amb un grup de vocals també vinculats a l’educació com són Rosa Giner, Bernardino Salinas, Maribel Olivares i Desamparados Gregori. El veredicte del jurat es farà públic coincidint amb l’acte de lliurament del Premi de l’Edició anterior, en una data que s’anunciarà a les pròximes setmanes.

A més de la convocatòria dels premis d’investigació, la Fundació Universitària Vall d’Albaida desenrotlla propostes de formació i inserció laboral, activitats culturals i complementa actuacions del Campus d’Ontinyent per tal de potenciar l’oferta acadèmica i impulsa accions que apropen la docència, innovació i l’emprenedorisme. La Fundació está recolçada pels seus patrons que representen la pluralitat social: Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, Universitat de València, Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Coeval, Ateval, Comissions Obreres i UGT.

Font: Fundació Campus Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació proposa ajornar a juny de 2021 les oposicions docents de Secundària

La Conferència Sectorial d’Educació convocada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional s’ha celebrat aquest dimecres …