19/07/2024 - 6:59
Més

  Ajuntament i comerciants fomenten el comerç local en Nadal amb la campanya “Ontinyent il•lusiona”

  Altres notícies

  Concursos, sorteigs, festivals, tallers infantils o espectacles d’animació de carrer són sols algunes de les 18 activitats organitzades per l’Ajuntament d’Ontinyent, els comerciants de la ciutat i altres associacions i entitats per fomentar les compres als comerços locals ontinyent ilusiona-1durant aquest Nadal.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, explicava hui en roda de premsa que la II campanya “Ontinyent Il·lusiona” augmenta de 13 a 18 la xifra d’iniciatives “de molts diversos tipus i que arribaran als diferents barris, creant un ambient molt especial als carrers durant estes dates. Des del Govern d’Ontinyent volem fomentar l’activitat econòmica a la ciutat, i convertir-la en punt d’atracció amb activitats com aquestes sense dubte ens pot ajudar en aquest objectiu”, explicava.

  D’aquesta manera, la campanya comença amb la posada en marxa de “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” i el concurs d’aparadors en Facebook, dues iniciatives a les quals s’han afegit un total de 68 establiments de la ciutat. Des de la propera setmana i fins el 5 de gener els clients que realitzen compres en els establiments participants podran omplir una butlleta que els permetrà participar al sorteig de regals valorats en més de 4.000 euros.

  Pel que fa al concurs d’aparadors, des del proper dilluns dia 9 i fins el 21 de desembre es podrà votar a través de www.facebook.com/ajOntinyent als establiments amb millors adorns, sortejant-se entre els internautes un xec regal de 100 € a gastar en els comerços participants.

   

  Quant a les novetats, la més immediata serà el “Festival de sabors” que complementarà la degustació de tapes amb altres activitats al Mercat Municipal el cap de setmana del 13 al 15 de desembre; la realització de visites interactives nocturnes per a tota la família del 26 al 28 ambientades amb elements nadalencs; o la realització d’una festa de cap d’any per als xiquets i xiquetes el 30 de desembre a la Plaça de la Concepció.

  Un dia especialment assenyalat serà el 14 de desembre amb l’encesa de llums i inauguració de l’arbre de Nadal, en una vesprada que inclourà activitats infantils, música i dansa a la Plaça de la Concepció, on durant dos caps de setmana (del 13 al 15 de desembre i del 3 al 5 de gener) es disposarà un “Mercat de Nadal”. I una de les activitats més importants tornarà a ser el Festival de Circ i Teatre que ja va omplir l’any passat d’espectadors els carrers de tots els barris amb actuacions molt diverses, que enguany es realitzaran entre el 26 de desembre i el 3 de gener.

  L’associació de Comerciants Comerç IN s’afegeix a la campanya amb vàries iniciatives que inclouen la visita dels “güendos” als comerços per fer tallers infantils, o el sorteig de 1000 euros en premis entre els clients que passen la seua targeta de fidelitat, entre ells un “premi solidari” de 300 euros que es destinarà al banv d’aliments de la ciutat. A més a més es realitzarà un Concurs de Targetes de Nadal que seran exposades al Mercat Municipal i que servirà per sortejar una bicicleta.

  El mercat municipal serà també escenari d’altra activitat, un sorteig extraordinari de la campanya “Junts Fem Mercat” organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, que en esta ocasió sortejarà 4 xecs regal de 100 euros per gastar-los al mateix Mercat. Els comerciants del Llombo, per la seua part, convidaran al Pare Noel a passejar pels comerços del barri; i l’Ajuntament disposarà a més a més un trenet infantil que recorrerà els principals carrers de la ciutat.

  Joan Sanchis ha agraït a totes les associacions i entitats la seua col·laboració i treball pel progrés econòmic de la ciutat i ha recordat que “junts i entre tots, com ve actuant el Govern Municipal des del primer moment, és la manera en què farem anar endavant la ciutat d’Ontinyent”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -