Agullent donarà vals de 60€ mensuals a tot l’alumnat beneficiari de les beques de menjador

La regidoria de Benestar Social atorgarà una ajuda de 60€ mensuals a l’alumnat agullentí beneficiari de la Beca Menjador al CEIP Sant Vicent Ferrer, independentment de la baremació. “És a dir, tant pels alumnes que habitualment reben el 100% de la beca de menjador, com pels que reben un tant per cent inferior, per a tots ara l’ajuntament els atorgarà un val mensual de 60€, els mesos de maig i juny, per a compres de menjar en els comerços locals”, explica Maria Mora, regidora de l’àrea.

La mesura és complementària als vals que està entregant la Generalitat als alumnes becats només al cent per cent, i amb ella es donarà cobertura al total de l’alumnat becat. “Hem de tindre en compte que moltes famílies en una situació econòmica ja vulnerable abans del Covid19, ara tenen una situació encara més difícil”, remarca la regidora de Benestar Social.

La mesura beneficiarà a 35 alumnes de CEIP Sant Vicent Ferrer i tindrà un cost per a les arques municipals de 4.200€. Els vals de 60€ mensuals només seran bescanviables per compres als comerços d’alimentació d’Agullent, de manera que la mesura a més contribuirà a injectar activitat econòmica al teixit comercial local.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …