70 estudiants del Campus d’Ontinyent celebren la seua graduació al Echegaray

Un total de 70 alumnes dels graus de Finances i Comptabilitat i de Magisteri Infantil del Campus d’Ontinyent han celebrat esta vesprada al Teatre Echegaray el seu acte de graduació. Es tracta del segon d’aquest tipus que s’organitza al campus ontinyentí, que omplia de gom a gom les mes de 500 butaques d’esta instal·lació municipal.

L’acte comptava amb la presencia de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; els Vicerrectors de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i d’Economia, Juan Luis Gandía; els Degans de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, i d’Economia, Vicent Soler; o el regidor d’Educació, Joventut i Esports d’Ontinyent, Pepe Pla; així com de representants de les entitats que conformen la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes que finalitzen els seus estudis.

El President de la Fundació i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qualificava de “tot un encert” l’organització d’un acte com aquest, “gens habitual en l’educació pública, i que no té cap altre objectiu que el de posar en valor l’esforç i la dedicació dels alumnes i les seues famílies per assolir un grau de formació superior”.

Jorge Rodríguez també incidia en què el projecte universitari d’Ontinyent “és la constatació d’un èxit col·lectiu”, agraint la implicació de totes entitats que formen part de la Fundació Campus Ontinyent, que amb les nombroses activitats que ha impulsat ha donat compliment a allò de que Estudiar a Ontinyent té avantatges”, i especialment a la Universitat de València “que tot i els temps que corren ha invertit més de 3 milions d’euros en el nou edifici que estrenarem el proper curs i que unificarà el Campus en un mateix espai, en l’any en el que a més implantarem una tercera carrera: Ciències de l’Educació Física i l’Esport”.

El President de la Fundació Campus Ontinyent mostrava la seua satisfacció en assenyalar que “una de les oportunitats que ens dóna la política és la de prendre decisions. El Govern d’Ontinyent va decidir, només arribar l’any 2011, que el Campus d’Ontinyent era una prioritat. Tres anys després podem dir que no es equivocarem”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …