09/12/2023 - 19:59
Més

  53 establiments d’Ontinyent participaran a les unificades fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer

  Altres notícies

  El Centre Comercial El Teler ofereix una hora gratuïta de pàrking als assistents i l’Associació de Forners s’afegeix amb una “cata a cegues” de pans

  Un total de 53 establiments entre comerços, forns i restauradors d’Ontinyent participaran aquest cap de setmana a les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer, dos esdeveniments que es posaren en marxa l’any passat i que enguany, a iniciativa del Consell Econòmic i rodriguez fira tapes-1Social (CES) i amb el impuls del Govern d’Ontinyent, coincideixen en el calendari dins el programa d’activitats “Ontinyent al Carrer”, la coneguda com a “Campanya dels Paraigües”. L’Alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, mostrava la satisfacció per l’acollida que està tenint “Ontinyent al Carrer”, agraint l’esforç de tots els establiments i associacions que estan participant activament en estes iniciatives.

  Entre estes entitats està Comerç In, el President de la qual, Rafael Vaello, valorava molt positivament el ressò de “Ontinyent al Carrer”, la “campanya dels paraigües” de la que destacava que “està tenint ressò mundial, en països com Japó o Estats Units, com hem pogut comprovar a les xarxes socials, cosa que ens ha d’omplir d’orgull a tots en Ontinyent”. Baix estos paraigües tindrà lloc la II Fira de Tendes al Carrer que inclourà promocions, descomptes i atractius outlets en moda, calçat, joieria, llar, regal, esports, joguets, òptiques i viatges. Els assistents a esta fira procedents d’altres localitats tindran més fàcil estacionar gràcies a un acord a que s’ha arribat des de l’organització amb el Centre Comercial El Teler, que oferirà dissabte i diumenge una hora d’estacionament gratuït a tots els visitats.

  Des de l’Associació d’Hostelers Ahval, el seu President, Jordi Martínez, també tenia paraules d’agraïment per l’Ajuntament pel seu recolzament a l’hostaleria i el comerç, i explicava que al llarg del cap de setmana i dins la Fira de Tapes i Rock inclourà l’elaboració de 12.000 tapes, 8 concerts de música en directe i una “festa dels arrossos” en un nou espai com la Plaça de Sant Domingo que “pensem que serà molt acollidor i adequat per la iniciativa”.

  Per la seua banda, Gaspar Reig, de l’Associació de Forners d’Ontinyent, explicava que coincidint amb la Fira de Tapes 10 forns tradicionals de la ciutat faran una “cata a cegues” de pans elaborats amb productes locals, que tindran com a mínim els ingredients comuns de la botifarra d’Ontinyent i l’oli d’oliva d’Ontinyent, al qual es podrien afegir altres també autòctons a criteri dels participants. El pa guanyador d’esta cata, que serà gratuïta, es posarà a la venda en tots els forns participants amb el nom de “Pa Ontinyent”.

  L’Alcalde d’Ontinyent animava a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a participar en un cap de setmana “molt complet i molt intens”, que s’obrirà aquest divendres 7 de juny a les 19:30 amb un acte inaugural, i que es perllongarà al llarg de tot el cap de setmana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -