Orlando Ortega serà homenatjat a Ontinyent el pròxim 16 de setembre

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat per al proper divendres 16 de setembre un acte públic d’homenatge a l’atleta Orlando Ortega, medalla de plata als jocs olímpics de Río de Janeiro a la prova de 110 metres tanques amb la selecció espanyola.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’esports, Óscar Borrell, coincidien en destacar la humilitat i l’esforç d’Ortega, empadronat a Ontinyent i membre de l’ontinyentí Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA), “que fan d’ell tot un exemple per als i les nostres joves que s’ha de posar en valor”. Jorge Rodríguez assenyalava que “el que ha fet no sols és històric per a Ontinyent sinó per a tota Espanya, ja que va acabar amb una sequera de 12 anys de l’atletisme espanyol als jocs olímpics. En Ontinyent estem molt orgullosos i agraïts tant a ell com al CAVA per recolzar-lo i ara és moment de mostrar aquest agraïment”, manifestava.

L’acte previst al Palau de La Vila d’Ontinyent no ha pogut organitzar-se abans degut a la participació d’Ortega en les proves disputades a Suïssa i Brussel·les dels 110 metres tanques de la Diamond League, on s’acosta a la victòria final. L’homenatge d’Ontinyent al medallista olímpic inclourà la signatura d’autògrafs per part de l’esportista a les 19:30 hores i un acte institucional a les 20:30 hores.

Publicitat