Ontinyent realitza el curs de nivell 1 d’Entrenadors de la Federació de Futbol

0

El Director de l’Escola d’Entrenadors avança la voluntat de la FFCV d’impartir en un futur la resta de nivells a la ciutat

Ontinyent acull durant aquesta setmana, i per primera volta, el curs de nivell 1 d’Entrenadors de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un curs federatiu que capacita per a entrenar en categories de futbol base i fins a juvenil de tota Espanya, i que suposa un pas previ i imprescindible per obtenir els títols de nivell 2 i 3, l’obtenció dels quals capacita per entrenar a qualsevol equip de futbol de tot el món, en convalidar-se automàticament per les llicències UEFA.

El curs era presentat ahir a la Sala de Premsa del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent per Jaime Selfa, Director de l’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), i pel regidor d’Esports, Pepe Pla, qui mostrava la seua satisfacció “perquè després de les gestions realitzades Ontinyent aculla un curs que interessa molt a gent de La Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes, que fins ara no tenien més opció que desplaçar-se a altres llocs”.

Al curs, per al qual s’han preinscrit 36 alumnes,  s’impartiran un total de 200 hores lectives des d’aquesta setmana i fins el mes de maig de 2012, principalment dilluns i divendres, a més d’alguns dissabtes.

Tant Pepe Pla  com Jaime Selfa tenien paraules d’agraïment per a Miguel Àngel Molina persona vinculada a la Comissió d’Esports “i que ha fet de pont entre l’Ajuntament i la Federació per a dur aquest curs a la ciutat”, en paraules del regidor. El Director de l’Escola d’Entrenadors de la FFCV destacava també “l’amabilitat de l’Ajuntament i les facilitats donades des de la regidoria d’esports i la cessió de les instal·lacions del Poliesportiu per fer el curs”. Selfa expressava la voluntat de la FFCV d’impartir el curs de nivell 2 l’any vinent a Ontinyent, i explicava que el de nivell 3 hauria d’esperar almenys fins 2014 degut a que després de completar el segon nivell, els entrenadors han de fer pràctiques en un equip.

Pepe Pla manifestava que “és un orgull que Ontinyent forme part del calendari de la FFCV”, i mostrava la seua il·lusió “perquè ací comence la sèrie completa de cursos, i pugam arribar a oferir el nivell 3 a Ontinyent”, Així mateix, expressava la predisposició de la seua regidoria “a col·laborar per que les diverses federacions esportives, no sols la de futbol, facen cursos a Ontinyent”.