Ontinyent acollirà 5 trofeus de futbol aquest cap de setmana

0

El XII Trofeu Nacional Aleví Ciutat d’Ontinyent coincidirà amb altres 4 trofeus de categories inferiors

El desaparegut col·laborador de la FEBO Paquito Llopis tindrà una competició al seu nom

Ontinyent es convertirà aquesta Setmana Santa en punt d’encontre del futbol base valencià, amb motiu de la celebració de fins a 5 trofeus de futbol de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i cadet. El més destacats de tots ells serà el XII Trofeu Nacional Aleví de Futbol 7 “Ciutat d’Ontinyent” a disputar en el Poliesportiu Municipal, on competiran les pedreres de 16 clubs entre els quals estan el València CF, Alicante, Villareal, San Gabriel, Eldense o Alcoyano. A més a més, al mateix escenari es disputaran el IX Torneig Benjamí Mancomunitat de La Vall d’Albaida; el II Trofeu Aleví Fundació Esport Base Ontinyent; i el II Trofeu Prebenjamí “Paquito Llopis”; i a l’Estadi Municipal El Clariano es celebrarà la I edició del Trofeu Cadet Fundació Esport Base Ontinyent.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, mostrava la seua voluntat de “recolzar sempre i en tot moment a l’esport de base”, i en aquest sentit agraïa l’esforç realitzat per la FEBO en organitzar les competicions, “que reuniran a la ciutat als futbolistes valencians del futur, vertaders esportistes als quals dona gust veure jugar, com comprovaran tots aquells que s’animen a vindre aquest divendres dia 6 i dissabte 7 d’abril a Ontinyent”, destacava.

Pepe Garcia, Coordinador de la FEBO, tenia especials paraules de record per al desaparegut Paquito Llopis, en memòria del qual el Trofeu Prebenjamí canvia el seu nom, “una persona que ens va deixar fa uns mesos, i que quan feiem este trofeu ho donava tot pels xiquets. Hui ens ha deixat però volem que d’alguna manera estiga amb tots nosaltres”, manifestava.

Tant García com Miguel Ángel Molina, també representant de la FEBO, tenien paraules d’agraïment per a la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, als sponsors, delegats, pares, mares i col·laboradors que fan possible la realització d’estes competicions, animant a la ciutadania de tota la comarca “a passar-se estos dies i comprovar l’altíssim nivell d’estos joves futbolistes”, apuntaven.