11/12/2023 - 17:22
Més

  Obert el termini d’inscripció al programa d’hidroteràpia per a majors de 55 anys i malalts crònics

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripció per al programa d’hidroteràpia destinat a persones majors de 55 anys i majors amb malaltia crònica, qui hauran d’acreditar esta condició amb un informe mèdic en el moment de la inscripció. La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava “la importància de potenciar un envelliment actiu i saludable oferint activitats com aquestes a la població. Al Govern d’Ontinyent tenim molt presents les necessitats d’aquest sector de la ciutadania, i per això disposem per a ells i ells l’extensa oferta del programa ‘Majors Actius’”, recordava.

  Les persones interessades poden apuntar-se acudint al Departament de Serveis Socials fins al pròxim 28 de desembre. Gandia explicava que “davant la gran quantitat de peticions rebudes hem decidit que la manera més justa és fer un sorteig el pròxim 2 de gener per repartir les places”. Des del Departament de Serveis Socials recomanen que a partir d’eixe dia tots aquells i aquelles que s’havien apuntat es posen en contacte amb el departament per saber si han sigut seleccionats.

  Després del sorteig serà quan es formalitzarà la inscripció anual que en el cas de les classes per als grups de majors de 55 anys té un cost de 60€ i per al grup amb malaltia crònica de 30€. El programa s’organitza en cinc grups dels quals quatre són per als majors de 55 anys i el quint per aquells que acrediten malaltia crònica. Les classes de cada grup són de 45 minuts aproximadament i seran dos dies a la setmana. 

  La hidroteràpia és una forma de fisioteràpia que presenta múltiples beneficis per a la salut al emprar aigua per a previndre enfermetats, però també per alleujar el dolor i relaxar els muscles. Les classes d’este programa començaran  el pròxim 14 de gener a la Piscina Coberta Municipal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -