27/04/2024 - 0:03

Nova derrota per a l’ESET ONTINET

La mala sort s’ha posat a la porta de la casa del primer equip del Club C.P. Martínez Valls Bàsquet. A banda de les lesions que estan assolant al planter blanc-i-blau, ara la piloteta no vol entrar en la cistella dels rivals. L’ESET ONTINET està realitzant una de les millors defenses des que Fede Cloquell està a càrrec de l’equip, però el poc encert front a la cistella dels equips rivals està mancant les opcions de l’equip col·legial a la lliga.

Aquesta setmana l’ESET ONTINET visitava la pista del Benidorm. Pista sempre complicada en la que els col·legials no coneixen la victòria.

El partit començava amb bones defenses dels dos equips, amb bon joc de combinació dels del Martínez Valls, que no acabava amb cistella. Els deixebles de Fede Cloquell entraven un poc en desesperació a la vista d’açò i que el pivot local, Loren González, encadenava 4 llançaments consecutius que portaven a un resultat preocupant per a l’ESET. 17-4 al final dels primers 10 minuts.

El segon quart presentava una milloria de cara l’atac amb un parell de bones cistelles de Joan Canalejas i un parell de bones assistències del pivot Salva Valls, ja recuperat. Però de nou el Benidorm es feia amb el control del partit i la diferència al marcador se n’anava als 18 punts.

La represa començava amb la iniciativa per al Benidorm, que poc a poc anava incrementant la diferència al marcador, fins un màxim de 23 punts.

Comença l’últim quart amb una diferència d’uns 20 punts, i passats uns moments, l’entrenador de l’ESET ONTINET arrisca donant entrada a Saül Salcedo, amb tres faltes, cosa que li donà més agressivitat en defensa a l’equip, com ja va passar la setmana anterior contra el Begastri, i amb accions ràpides de contraatac i provocacions de faltes, la diferència es va reduir fins els 10 punts, a falta de 3 minuts per a la conclusió del partit. Però no es va aconseguir la victòria. Resultat al final del partit 70-58.

Nova derrota per a l’ESET ONTINET, però amb un final de partit que deixa unes bones sensacions per a afrontar els propers partits.

Proper partit a casa front al Cartagena, a les 19:00 de Dissabte al Pavelló Municipal d’Ontinyent.

RESULTATS DE LA PEDRERA

INFANTIL “A”

CYCA GANDIA BÀSQUET                                             119
    CLUB CP MARTÍNEZ VALLS BÀSQUET “A”             19
    Segona derrota consecutiva del Martínez Valls “A” i, sens dubte, el pitjor partit dels tres jugats fins ara. De naufragi total podríem qualificar el que es va veure al pavelló de Gandia, on els ontinyentins van rebre un sever correctiu per part d’un equip compacte, ràpid i letal en atac, que va anotar més del 80 per cent del punts en contraatac davant d’una defensa inexistent per part dels nostres, que no van saber parar l’allau de joc dels locals. Les incomptables pèrdues de baló, la nul•la capacitat anotadora, la poca efectivitat rebotejadora i una actitud defensiva més pròpia d’un entrenament, donen idea de la impressió de conjunt que van causar els nostres, que no van ser capaços d’anotar ni un sol punt en l’últim quart.

ALEVÍ “A”

Martínez Valls “A”          75

C.B Algemesí                     63

Aquest cap de setmana el Martínez valls Aleví “A” dirigit per Salva Soler s’enfrontava al C.B. Algemesí en el que era el seu primer partit de lliga i que va resultar ser un partit emocionant on els dos equips van desplegar un gran joc encara que va ser l’equip local el que es va imposar des del primer moment i a la fi del 1r quart el resultat era 15-4, una diferencia que es mantindria quasi tot el partit. En defensa els xiquets van mostrar una actitud molt aguerrida amb la qual no permetien cap cistella fàcil de l’equip visitant ja que tots el balons eren disputats sense donar-ne cap per perdut i fent un gran treball defensiu, mentre alhora d’atacar s’actuava en criteri i amb molt bon encert cara a la cistella visitant gracies a les penetracions i als tirs de mitja distancia el que dificultava la defensa visitant, especialment va destacar en aquest apartat Ximo Lopez que en 20 punts va ser el màxim encistellador del partit.
    Primer partit de lliga i primera victòria, gran començament per a un equip nou a la categoria i que refrenda tot el treball realitzat des de el començament de la temporada.