22/05/2024 - 6:56
Més

  L’ontinyentí Samuel Baeza a la selecció espanyola de Rugby League

  Altres notícies

  El cap de setmana passat s’enfrontaren a la població italiana de Saluzzo els combinats d’Itàlia i Espanya amb una ampla representació del Rugby Club Ontinyent.

  Al combinat senior participaren Samuel Baeza i Jonhatan Infante, aquest també pertany al Club de Rugby Muro. Partit marcat per la superioritat italiana, el resultat final va ser de 88 a 4, on l’únic try aconseguit pels espanyols va ser el realitzat per Jonhatan.

  A la sub21, participaren els components del RCO Borja Ochoa, Nacho Àlvarez i Àngel Gonzàlbez, aquests dos últims també integrants del CRM. Els jugadors d’Andrew Pilkington (seleccionador sub21) realitzaren una bona primera meitat, però la major preparació italiana va acabar amb el resultat final de 40 a 16. A pesar de la derrota, tanquen aquesta visita a Itàlia amb molt bones sensacions.

  “Des del RCO volem expressar la nostra alegria per la convocatòria dels nostres jugadors i desitjar-los els majors èxits en propers enfrontaments. Per a nosaltres és un gran al·licient que jugadors que setmana rere setmana entrenen i juguen al nostre costat puguen estar representant Espanya, el que ens pot portar a intentar millorar tant en conjunt com personalment.”

  Font: Rugby Club Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -