12/04/2024 - 13:24
Més

  L’Ontinyent CF fitxa dos jugadors locals per a la nova temporada

  Altres notícies

  L’Ontinyent ha tancat la incorporació de dos nous jugadors nascuts a la localitat i amb passat a la UD Benigànim, es tracta de Nando Muñoz i Nando Campos, ambdós de tall defensiu.

  Fernando Muñoz Sanchis (Ontinyent, 29 d’agost de 1984) conegut futbolísticament com “Nando Muñoz” va créixer al futbol base ontinyentí, tot i que la seua etapa com amateur la va començar al Muro CF. Després va tornar a l’Ontinyent B però les temporades següents les ha passat a la UD Benigànim, on ha arribat a la Tercera Divisió aquesta temporada participant en 32 encontres, 27 d’ells com titular. Es tracta d’un defensor polivalent que es desenvolupa còmodament al lloc de central o lateral, tot i que també pot disputar la posició de migcentre defensiu, lloc en el que també compta amb criteri de creador i presència física.

  Fernando Campos Sánchez (Ontinyent, 22 de desembre de 1985) conegut com “Nando Campos” té una trajectòria semblant a la del seu company al Benigànim, criant-se a la pedrera ontinyentina i passant pel Muro CF i el filial ontinyentí. Ha compartit les últimes temporades a l’equip veí, i també compta amb característiques defensives, desenvolupant el seu treball principalment com defensa central, tot i que si ho requereix pot disputar alguns minuts com home més avançat fins el punt que ha aconseguit vitals gols per al seu ex-equip.

  Ambdós estaran presents també a la presentació de demà dimecres a les 19:00 a l’estadi El Clariano.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -