02/12/2023 - 15:48
Més

  L’esperit de l’Olimpisme obri un intens cap de setmana esportiu

  Altres notícies

  L’esperit de l’Olimpisme ha sigut el protagonista d’aquest divendres al velòdrom del Poliesportiu Municipal. Ho feia rememorant els Jocs Olímpics de Barcelona 92 amb una classe magistral de l’esportista local i diploma olímpic Elu Mancebo i del medallista olímpic José Manuel Moreno.

  Amb aquesta classe magistral,que en paraules del regidor Óscar Borrell ha permès gaudir als xiquets i xiquetes d’Ontinyent “d’una oportunitat única”, inicia un intens cap de setmana esportiu vinculat al ciclisme, impulsat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i els clubs locals.

  Borrell explicava que “amb aquesta classe magistral volíem rememorar una fita tan important com és aconseguir un diploma olímpic o una medalla, alhora que transmetre als més menuts valors tan positius com l’esforç o el respecte als principis ètics dels Drets Fonamentals que defensa l’Olimpisme”.

  L’activitat esportiva continuarà aquest dissabte 5 de febrer al Pumptrack amb la Lliga BMX i el diumenge 6 de febrer al velòdrom municipal amb una prova de Lliga de Ciclisme en Pista, en tots dos casos des de les 9:0 0hores. En aquest sentit, tant el regidor com els clubs animaven a la ciutadania a gaudir d’estes competicions i també de “les bones instal·lacions que tenim a Ontinyent” gràcies a les millores que s’han fet al velòdrom amb 40.000 euros d’inversió”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -