20/04/2024 - 10:07

L’ESET ONTINET pateix la seua primera derrota a casa

L’ESET ONTINET es retrobava amb la seva afició després de la derrota patida la setmana anterior a la pista del Guardamar. Aquesta setmana el partit era diumenge, per falta de disponibilitat de pista, i no se sabia com anava a respondre l’afició amb aquest canvi d’horari, però al final l’afició va respondre com a tots els partits.

El partit d’aquesta setmana enfrontava l’equip ontinyentí amb, un dels equips més forts de la categoria, el Begastri de Cehegín, equip murcià que la temporada anterior va jugar a una categoria més, però que per problemes de finançament no va poder continuar. A  més a més, l’ESET ONTINET es presentava al partit amb baixes substancials, com son Xavi Berjaga, Sergio Novoas, Jorge Soler i Salva Valls.

El partit començava amb l’equip col·legial prou clavat en defensa, però amb un encert molt baix de cara la cistella rival. L’equip murcià de la mà del seu base, el numero 9, començava a clavar triples un darrere un altre, fins 9 en la primera part, pràcticament sense errar cap de tir. Però l’ESET ONTINET anava agafant-se al partit i la diferència al marcador anava mantenint-se al voltant dels 10-12 punts, cosa que feia viable la remuntada a la segona part. Al final dels  primers vint minuts 12 punts avall l’equip local.

A la represa les coses no milloraren, i parell de triples consecutius del Begastri van ampliar la diferència als 18 punts. Els minuts següents van ser de lluita constant per a l’equip ontinyentí, però al marcador no es veia reduïda la diferència.

Al començament de l’últim quart, l’ESET ONTINET va començar a apretar les línies de passada arriscant molt en defensa i amb dos tres accions, la diferència que rondava els 24-25 punts de diferència es va col·locar a 13, faltant 4 minuts per al final del partit. Però no va ser suficient, i un parell d’accions, al límit de possessió de l’equip murcià, destrossaren la moral de l’equip col·legial.  Resultat final 54-78. Nova derrota de l’ESET ONTINET que es posa amb un balanç de 1-2 a la classificació.

Aquesta setmana, l’equip viatja a Benidorm, on s’enfrontarà a l’equip d’aquesta ciutat, a les 20:00.