Els equips que conformen el Club Martínez Valls Bàsquet estan reprenent aquesta setmana l’activitat. Després d’estudiar les mesures de la desescalada anunciades el passat divendres per la Conselleria de Sanitat, l’equip de coordinadors del club va estudiar un pla per tornar a l’activitat el més prompte possible i amb la seguretat i precaució que la situació requereix.

La normativa indica que tots els equips deuran entrenar en espais oberts, per això s’han organitzat horaris en les pistes habituals del CEIP Martínez Valls, del CEIP Vicent Gironés i de l’IES Jaume I, a les quals s’ha sumat també un nou espai, el velòdrom del poliesportiu.

Al pavelló municipal només entrena l’Eset-Ontinet masculí, per competir en una lliga d’àmbit nacional com és la Lliga EBA. Ara, a aquest espai, podrà tornar també a entrenar l’equip junior autonòmic Vondom, al tractar-se d’un equip que disputa una competició oficial amb dret d’ascens a campionats o competicions d’àmbit estatal. El Vondom a més serà de moment, junt amb el primer equip, l’únic conjunt que tornarà a la competició. Ho farà el cap de setmana del 13-14 de març.

D’altra banda, l’Eset-Ontinet masculí inicia la segona fase de la Lliga EBA aquest cap de setmana. Serà el diumenge, a les 18.30 hores contra el CB Aldaia.