29/03/2024 - 7:34

L’Escola de Triatló d’Ontinyent torna a pujar al pòdium al Triatló Cross de Manisses

El passat cap de setmana, el Club Triatló Ontinyent va estar representat per 5 triatletes al Triatló Cross de Manisses. A les 09.00 hores del dissabte, Paco Martí prenia l’eixida en categoria cadet, afrontant una cursa composta per 500 metres de natació, 10 kilòmetres de ciclisme de muntanya i 2.300 metres de carrera a peu. Amb una molt bona participació, Paco Martí va aconseguir creuar la meta en segona posició.

Avançat el matí, Hèctor Tolsà i David Torró eren els encarregats de vestir els colors del CTO en categoria infantil. En una prova formada per 400 metres de natació, 7’5 kilòmetres de ciclisme i 1’2 kilòmetres de carrera a peu, Tolsà va ser primer i Torró segon. Finalment, Jaume Gironés, en tercera posició, i Hugo Penadés, vuité, van completar la participació ontinyentina a aquesta prova integrada en els XXXVII Jocs Esportius Vialterra Infantils.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa