L’equip femení de L’Olleria segon en la quadrangular de Futbol 7

0

Este passat cap de setmana, van continuar a L’Olleria  els Tornejos de final de temporada, el divendres per la vesprada-nit va ser el torn de l’equip Femení .

equipo femenino olleria-1Amb un quadrangular de “Futbol 7” on el primer partit va guanyar al Benigànim per 4-2 amb un partit  molt equilibrat i que finalment es va decantar per l’equip local. En la final, van empatar 0 – 0 contra l’Ontinyent i en la  tanda de penals  van caure dignament, proclamant-se subcampions i realitzant dos bons partits amb molta intensitat i emoció al marcador.

L’últim equip classificat va ser el de l’Alcúdia de Carlet que va perdre els seus respectius partits.

El Regidor d’Esports Vicente Oviedo va estar en la entrega dels trofeus i va destacar el mèrit i l’esforç de l’Escola de futbol base, així com el treball de l’Ajuntament de L’Olleria per a promocionar i consolidar el futbol femení en la localitat i en la Comarca de la Vall d’Albaida.

El dissabte pel matí, amb dos triangulars també de “Futbol 7”, els Cadets i Infantils  van obtindre la segona posició, on es van vore partits de gran incertesa al marcador. L’equip campió dels Cadets va ser la Febo d’Ontinyent i en categoria Infantil La Sènia d’Alcúdia de Crespins.

Publicitat