20/04/2024 - 10:16

L’equip del CAVA SUB14 femení, aconsegueix el cinquè lloc al provincial de clubs

El passat cap de setmana, el CAVAOntinyent-Stocklogistic va organitzar el campionat provincial sub14 per equips a la pista d’Ontinyent. L’equip femení va participar en aquest esdeveniment, aconseguint la cinquena posició amb 119 punts, en una competició dominada per València C.A. Les joves atletes van realitzar una excel·lent competició, millorant les seves marques personals en les proves en les quals van participar. Destaquen els resultats de Núria Gómez, que va guanyar els 1000 obstacles i va acabar vuitena en el salt d’alçada, i Laia Asensio, que va obtenir el segon lloc en els 80 tanques i en els 500 llisos. Isabel Cháfer i Laia Mollà van obtenir la tercera posició en els 1000 llisos i en la marxa de 3 quilòmetres, mentre que van quedar sisena i cinquena en el triple salt i en els 220 metres tanques, respectivament. Carla Pla va acabar setena en el salt de llargada i en els 80 llisos, mentre que Alma Pascual va ocupar la vuitena posició en els 3000 llisos i la desena en el llançament de pes. Carla Pascual va finalitzar vuitena en els llançaments de martell i javelina, mentre que Alejandra Estevan es va situar en la setena posició en els 150 llisos. L’equip va concloure la competició en quart lloc en la prova de relleu 4×80. Pel que fa a les proves de control, Joel Gandia, Nico Fita i Diego Ortiz van participar en les proves de velocitat i tanques, assolint també bones marques personals.

A més, els atletes del CAVAOntinyent van participar en dues proves de ruta amb resultats destacats. A València, Marc Silvestre va aconseguir la sisena posició en la categoria junior-promesa en la carrera José Antonio Redolat, que tenia una distància de cinc quilòmetres, amb un temps de 15’22”. Finalment, a L’Olleria, Daniela López i Alma Pascual van aconseguir el segon i tercer lloc, respectivament, en la Volta a Peu, mentre que Joel Gandia va obtenir la segona posició en la categoria aleví. A més, en la prova absoluta van participar Marc Reig, Ferran Gandia, José Serrano i Javi Cháfer.