L’Alavés denega 100 de les 200 entrades sol·licitades per l’Ontinyent per al partit de tornada

0
Fotografia publicada a la web de l'Ontinyent C.F. Imatge de Toni Tortosa.

L’Ontinyent CF comunica, i al mateix temps lamenta, que el tercer autobús per al que s’havien reservat ja 31 places ahir es quede sense eixir degut a que el Deportivo Alavés ha facilitat solament 100 entrades. Aquestes 100 entrades van ser demanades la setmana passada i des d’un primer moment el club rival va manifestar que no hi hauria problema en accedir a un número major. Ahir a primera hora de la vesprada el club va sol·licitar 100 més per escrit, ja que va ser impossible establir contacte telefònic. Aquest matí s’ha rebut la resposta en forma de negació, ja que l’Alavés confirma que no facilitarà més entrades a banda de les 100 inicials, deixant així en terres ontinyentines altres 100 aficionats que s’esperava que ompliren un tercer i quart autobús, o viatjaren per compte propi.

El club alabesista s’ha excusat en l’aforament i en la prioritat a l’accés als seus socis, motius objectius que l’Ontinyent CF entén perfectament, tot i que no comparteix el repartiment d’entrades ni l’escenari del partit, que no està adequat per albergar un partit d’aquestes característiques ni de superior categoria en no comptar amb grades pròpies ni haver disposat de mitjans amb grades supletòries. Així les coses, el club vol manifestar la seua decepció en nom dels aficionats i aficionades. Fets que es sumen també a la impossibilitat d’entrenar en l’escenari del partit de tornada, la ciutat esportiva d’Ibaia, tot i haver-ho sol·licitat en temps i en forma.

Existeix la possibilitat d’adquirir entrades en taquilla el dia del partit per 10 euros, si el club local compleix l’actual llei d’esdeveniments públics, que requereix disposar d’un 5% d’entrades respecte a l’aforament màxim.

Font: Ontinyent C.F.

Publicitat