L’acte de la Gal·la de l’esport d’Ontinyent ple de novetats

2

Els esportistes locals i els seus clubs seran els indiscutibles protagonistes de la Gal·la de l’Esport d’Ontinyent, un esdeveniment que tindrà lloc el proper divendres al Teatre Echegaray i que servirà per culminar la temporada esportiva 2011/2012 a la ciutat.

Serà la primera vegada que aquest acte es faça al remodelat Teatre Echegaray, un lloc que el Regidor d’Esports, Pepe Pla, qualificava com a “ideal”, i que “ja està confirmat que s’omplirà de gom a gom, ja que els clubs s’han involucrat molt i estaven molt interessats en les invitacions que hem repartit”. Aquest protagonisme per als esportistes locals es fa palès en un altre aspecte destacat, com és que hi hauran distincions per a un membre de cadascun dels 34 clubs i entitats esportives participants, en lloc de només a dos únics esportistes en categories absoluta i promesa. “Fer competir no sols als esportistes sinó a les disciplines era un aspecte que havia de canviar, ja que cada esport té una personalitat pròpia”, explicava el regidor, qui agraïa als esportistes i als clubs el seu recolzament a l’organització d’aquest acte. Pepe Pla afegia que a banda d’estes distincions, el Consell Esportiu d’Ontinyent donarà 4 més a la trajectòria esportiva, que es mantindran en secret fins a l’últim moment.

El fet de triar esta data i no altra és, segons Pepe Pla, “perquè entenem que és el moment al qual molts esports acaben la seua temporada, i a més a més suposarà l’avantsala de la gran festa esportiva que seran les 24 hores”. La Gal·la de l’Esport començarà a les 20:00 hores al Teatre Echegaray, i donarà pas a un vi d’honor a la Plaça de Sant Domingo, un acte després del qual molts dels clubs participants han preparat els seus respectius sopars d’acomiadament de la temporada esportiva.

Comments are closed.