La Mancomunitat inicia el XVI Campionat de Primavera de Raspall

0

El XVI Campionat de Primavera de Raspall organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida començava el passat cap de setmana amb la participació de 16 equips procedents de municipis de les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i el Comtat.

En aquesta ocasió els jocs es dividiran en 2a categoria A, amb els equips de Benigànim A, Otos, Benicolet i Quatretonda A; 2a categoria B, amb Muro, Benigànim B, Beniarrés i Quatretonda B; 3a categoria A amb Moixent A, Benigànim, Montaverner i Cocentaina B; i 2a categoria B, amb els equips de Moixent B, Cocentaina A, Canals i Quatretonda. A tots aquests equips s’hauran de sumar els que jugaran a les categories del campionat infantil que començarà a final de mes.

Les partides es juguen a 6 jocs als trinquets i a 8 jocs al carrer. A més, les partides es jugaran amb falta al carrer i sense ella als trinquets, acatant les normes de la Federació de Pilota Valenciana en la modalitat de raspall. A la lliga, la puntuació serà de 3 punts a la partida guanyada, excepte quan el perdedor aconsegueix 4 jocs al trinquet o 6 jocs al carrer que suma 1 punt i 2 el vencedor.

Amb aquesta nova edició de la competició, més els campionats d’hivern, es mostra una vegada més l’impulse i el suport de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a un esport tan característic i representatiu de la nostra cultura i tradició.