29/11/2023 - 9:54
Més

  La II Clariano Trail d’Ontinyent s’obri als no federats i tindrà premis en metàl·lic

  Altres notícies

  La II Clariano Trail d’Ontinyent del proper 12 de febrer s’obri als no federats i tindrà premis en metàl·lic a la prova reina. Estes són dues de les principals novetats en la cita esportiva que organitzen l’Ajuntament, el Club de Muntanya Like Sport i l’empresa Lurbel, a la seu de la qual es presentava esta cita esportiva amb les intervencions del regidor d’Esports, Óscar Borrell; el secretari Like Sport, Jordi San Ruperto, i la presencia del gerent de Lurbel, Miguel Lurbe.

  Oscar Borrell, destacava la importància que “Ontinyent conte amb una prova d’estes característiques, i més sent seu física d’una empresa com Lurbel i tenint un club com Like Sport. Així els ho vam comentar quan vam arribar a la regidoria, i ara estem molt contents de presentar esta segona edició que consolida i amplia esta prova que ens servirà també per difondre els atractius de la nostra ciutat i el seu terme”, manifestava.

  Jordi Sanruperto indicava que la prova compta amb dues modalitats, una prova reina amb 26’7 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu; i un sprint trail de 14,4 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu, que també es pot fer en la modalitat de marxa senderista.
  El recorregut es realitzarà per les muntanyes al voltant de la ciutat, passant per paratges emblemàtics com el Pou Clar, Barranc dels Tarongers o la Senda dels Enginyers, entre d’altres. Els trofeus han estat realitzats per la Fundació Trèvol, que rebrà una part de la recaptació de les inscripcions, i per primera volta hi haurà premis en metàl·lic de 200 euros per als guanyadors absoluts de la prova reina de 26’7 kms.

  Si la primera edició es va limitar a participants federats, en esta segona edició s’obri a totes i tots els participants, amb inscripcions obertes fins el 9 de febrer. Els dorsals es podran replegar divendres 10 i dissabte 11 de matí a la tenda Like Sport, i el dia de la cursa de 7:00 a 8:30 al Poliesportiu, podent ampliar-se la informació a www.desafiolurbel.com Tant des de l’Ajuntament com des del club i l’empresa s’agraïa la col·laboració voluntaris, Protecció Civil, Policia Local i al grup de rescat en muntanya de la Guàrdia Civil, que reforçarà enguany la seguretat de la prova, un treball conjunt del que Óscar Borrell destacava que “ens ajuda a seguir avançant com a ciutat esportiva”, així com “a totes i tots els participants, que són la raó de ser d’esta prova”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -