La gespa artificial dels camps de la Purisima s’instalará el proper mes d’Octubre

0

Les obres de la gespa artificial als camps de La Purísima començaran el proper mes d’octubre i s’espera que puguen estar finalitzades en gener de 2015. Estos són els terminis de què s’ha parlat hui a la reunió a la qual L’Alcalde, d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla, han analitzat amb la direcció de la Fundació Esport Base Ontinyent (FEBO) i responsables de l’Oficina Tècnica el procés a seguir per fer realitat l’actuació en aquestos terrenys municipals utilitzats cada setmana per centenars de xiquets i xiquetes.

Cal recordar que l’Alcaldia, la Regidoria d’Esports i la FEBO coincidien el passat mes de gener en la “necessitat urgent” de millorar estes instal·lacions de terra, que pateixen un fort desnivell que dificulta la pràctica esportiva. A tal efecte, el Govern d’Ontinyent va demanar formalment a la Diputació de València que aportara 100.000 euros per, afegits als 150.000 euros que l’Ajuntament ha decidit consignar a estes obres dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis, fer realitat l’actuació. El passat mes de març, Jorge Rodríguez signava amb el President de la Institució Provincial, Alfonso Rus, el conveni per fer realitat esta aportació, i ara només queda procedir als preceptius terminis de licitacions i adjudicacions per a començar les obres en octubre, amb una durada d’entre 3 i 4 mesos.

Jorge Rodríguez, destacava la importància de la pràctica esportiva i el seu efecte beneficiós en l’educació dels xiquets i xiquetes, “una necessitat a la que anem a donar resposta comptant amb l’ajuda de la Diputació, que ha respost favorablement a la petició formal que li vam fer des de l’Ajuntament i des de la Fundació Esport Base”. Per la seua banda, Pepe Pla incidia en “el deute històric que es tenia amb el futbol a Sant Rafel quedarà saldat amb unes instal·lacions que van a suposar un important canvi en l’ús i gaudi d’estos terrenys per part dels nostres xiquets i joves”. El President de la FEBO, Miguel Ángel Molina, agraïa “el treball i la implicació de l’Alcalde i el Regidor d’Esports, que han estat des del primer dia al costat dels xiquets de l’escola, i també de tota la Junta de Govern i l’Ajuntament. S’han portat fenomenal, han treballat molt i gràcies a això si no passa res en gener tindrem un gran regal de Reis”, concloïa.

Publicitat