12/06/2024 - 19:22
Més

  La “Gala de l’Esport” ompli de gom a gom el Teatre Echegaray

  Altres notícies

  Un Teatre Echegaray ple de gom a gom va acollir el passat divendres una nova edició de la Gala de l’Esport d’Ontinyent, l’acte organitzat per la regidoria d’Esports que reconeix la tasca dels esportistes locals, i que va comptar amb moltes sorpreses en l’edició d’enguany. L’acte va incloure un vídeo de la futbolista internacional del FCB Aitana Bonmatí alentant a la pràctica esportiva a les xiquetes d’Ontinyent. A la seua intervenció, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa a la futbolista d’ascendència ontinyentina el seu recolzament “per motivar a les xiquetes a jugar, una línia, la de suport a l’esport de base i femení, per la que anem a seguir treballant des de l’Ajuntament als propers anys”, avançava.

  L’acte va comptar amb l’actuació de l’humorista Óscar Tramoyeres i reconeixia amb guardons especials Andrea Petru per la seua temporada a la lliga de rugbi femenina d’Irlanda (tal i com ja es va avançar), sumant-se els reconeixements a Elu Mancebo i Toni Soler en l’àmbit de la gestió esportiva. Óscar Borrell destacava la importància de la gestió en l’esport d’Ontinyent, “que es clau per seguir avançant com a ciutat esportiva de referència que som i volem seguir sent cada volta més”.

  Elu Mancebo, que com a esportista ja va rebre un reconeixement en 1994 per haver estat diploma olímpic amb la selecció espanyola de ciclisme als JJOO del 92, era reconegut per la seua trajectòria en la gestió esportiva com a directiu del Club Ciclista Ontinyent; la Fundació Esport Base Ontinyent/Club Esportiu Esport Base Ontinyent; el Club de Bàsquet Martínez Valls i la Vicepresidència de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. De Toni Soler, tècnic d’esports municipal, es destacava el treball per l’esport local durant més de 25 anys; mentre que d’Andrea Petru es reconeixia que en la temporada 2018/2019 ha estat campiona de lliga i sotscampiona de Copa a Irlanda, i internacional per la selecció espanyola.

  A més, com cada any, una trentena de clubs i entitats esportives premiaven als esportistes d’Ontinyent més destacats que durant l’últim any han desenvolupat la seua activitat tant en clubs locals com d’altres municipis. L’acte va estar presentat per Ana Mª Pérez i Pedro Llana del Club Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé, als que s’afegia com a novetat Carlos, un dels usuaris del CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social), que participava en representació de l’associació ADIEM per tal de visibilitzar la integració efectiva de les persones amb malaltia mental també al món de l’esport.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -