La entrada al poliesportiu Municipal torna a ser gratuïta

4

L’entrada a les instalacions serà gratuïta, el carnet d’abonat anual es rebaixa a 20 euros i s’amplia l’horari d’accés

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, presentava ahir dimecres a la Sala Gomis la proposta de modificacions de les ordenances municipals als diversos clubs i entitats esportives de la ciutat, incidint en tot allò relatiu a l’ordenança fiscal de la taxa de piscina i instal.lacions esportives.

Segons exposava Pla, una de les novetats més destacades va a ser l’ampliació de l’horari d’apertura del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, al que es podrà accedir tots els dies de la setmana, amb la novetat de que ara s’obrirà també dilluns de mati i diumenge de vesprada, quan fins ara estava tancat. En paraules del regidor, “oferir la possibilitat de fer esport qualsevol dia afavoreix sense dubte la pràctica esportiva, que ha de ser sempre un dels objectius bàsics d’esta regidoria”. Amb aquest mateix objectiu, l’entrada al Poliesportiu serà gratuïta, ja que el nou Govern vol que aquest no siga sols un lloc per a competir i utilitzar per part dels esportistes, sinó també un lloc d’esplai per a majors i menuts, “ampliant la seua concepció a la d’un gran parc públic, el parc més gran de la ciutat”, destacava Pla.

També és destacable la rebaixa del cost de l’abonament anual, que serà de 20 euros front als 48 que venia costant fins ara, i l’eliminació del pagament de la llum de les instal.lacions com a cost addicional a pagar pels usuaris. Els preus de lloguer de les pistes es normalitzen, però seguiran sent més barats que els d’altres poblacions del mateix tamany que Ontinyent i inclús que algunes més menudes. El regidor destaca que “el Poliesportiu el paguem entre tots, i dins d’això, pensem que és just que pague mes qui més utilitze les instal.lacions, i que qui fa un ús més reduït no es veja obligat a pagar per uns serveis que no utilitza”. Els assistents a la reunió van fer una acollida positiva a la revisió de les ordenances, mostrant la seua conformitat amb les mesures acordades pel nou Govern Municipal d’Ontinyent.

4 COMENTARIS

  1. Hem lleve el barret davant estes mesures, això si és fomentar l’esport en el poble, ja era hora!!!

Comments are closed.