24/04/2024 - 12:27

L’ ESET ontinet aconsegueix la victoria malgrat les baixes

A la tercera jornada de la lliga valenciana l’equip sènior del Club Martínez Valls, l’ ESET ONTINET, es desplaçava fins a la Ribera Alta per a disputar el corresponent partit front al C.B.M Roquette Benifaio.

Els ontinyentins presentaven nombroses baixes, principalment als efectius del joc exterior, pel que haurien de treballar de valent per poder aconseguir la victòria i poder seguint optar a classificar-se per a les semifinals de la lliga valenciana.

El partit començava amb nombroses imprecisions dels dos equips, degut a que tots els jugadors no tenen encara massa ritme de competició. El nerviosisme dels primers minuts feia que la igualtat lluira als marcador durant els primers deu minuts, si bé els blanc-i-blaus acabaven amb una exigua diferencia de +2 al primer quart (10-12).

Fou en el segon quart on aparegueren molts dubtes a la baqueta ontinyentina. Atac rere atac els col·legials topaven amb una forta defensa plantejada per l’equip roget, que aprofitava el desconcert visitant per a posar-se per davant en l’electrònic amb cistelles fàcils al contratac i posant-li molta velocitat al seu joc. Amb 4 triples, els locals aconseguien una diferencia de deu punts al seu favor a falta de 2 minuts per al descans, però fou aquest el moment on l’ ESET ONTINET començava a desplegar el seu joc aconseguint retallar la diferencia fins als 5 punts.

El tercer quart es presentava molt igualat, mentre que el Benifaió depenia essencialment del seu joc exterior, l’ ESET ONTINET començava a trobar el seu equilibri entre el joc de pivots i el joc dels seus efectius exteriors. Aquest equilibri seria una eina fonamental dels deixebles de Fede Cloquell, ja que els permetia disposar de diferents recursos per aconseguir puntuar pràcticament en tots els atacs. Malgrat aquest millor joc dels col·legials, l’equip local no es despenjava al marcador. Al final del tercer quart el marcador era 53-51.

En el darrer quart, l’ ESET ONTINET desplegava la millor defensa del partit, impedint al Benifaió els atacs còmodes que anteriorment els havien regalat. Amb un parcial de 12-18, els deixebles de Fede Cloquell aconseguien una diferencia mínima de +2 punts, i a falta de 5 segons els locals van desaprofitar un últim atac que hagués permès la igualada o inclús la victòria per a l’equip local. El marcador final fou 65 – 67.

Tot i les importants baixes, l’equip ontinyentí aconseguia endur-se la victoria, forjada amb el treball de tot l’equip i la confiança del seu entrenador en cadascun dels jugadors del planter, encara que no va ser suficient per poder classificar-se per a les semifinals de la lliga valenciana.

Aquest dissabte els ontinyentins disputen el seu ultim partit de preparació davant d’un poderosisim rival, el Agora Puerto de Sagunto (Dissabte 18.30 en Port de Sagunt). Aquest partit serà el colofó a una intensa pretemporada on els col·legials han treballat de valent, preparant una de les temporades més dures que es recorden a 1ª Divisió Nacional.