L’ eset ontinet suma la seva primera victoria a la 1ª divisió nacional

0

L’equip ontinyentí es va imposar al C.B. Cartagena per 75-72 davant de mes de 200 espectadors que crearen un ambient especial.

Aquesta setmana l’equip sènior del Club Martínez Valls Bàsquet, l’ Eset Ontinet, s’estrenava a casa davant d’un molt difícil adversari, el C.B. Cartagena. Els murcians son, com, la temporada pasada, clars favorits per ocupar els primers llocs de la classificació al final de la temporada.

També cap destacar el primer partit com a local de l’últim fitxatge de l’equip col·legial, Cheikh Diop, pivot de 2.03 d’altura d’origen senegalès que ve a reforçar el joc interior davant la lesió un dels pilars clau la temporada pasada Carlos Calabuig.

Des del bot inicial no hi va haver dominador del partit. La igualtat fou la tònica de quasi tot el partit, on les diferencies no arribaren al 10 punts. L’ intercanvi de cistelles i les excessives precipitacions per ambdós equips, feren que la igualtat lluira a l’ electrònic. Al final del primer quart el marcador era de 16-16.

Davant de la superioritat física dels col·legials, no tant d’altura sinó de ritme, el C.B. Cartagena intentava parar el ritme de joc, i esperar que els seus jugadors franquícia portaren el pes del partit. Cal recordar que al planter del C.B. Cartagena es troben jugadors de renom com Damián Alexander García Reinisch, que ha format part d’ equips de categoria LEB, o José Serrano un pivot clàssic, dels equips murcians de EBA. L’ intensitat defensiva dels blanc-i-blaus feren molt difícil que els murcians desplegaren totes les seves armes.. La constància, i l’alè del públic assistent feren que els ontinyentins s’emportaren un exigu avantatge de cinc punts al descans (35-30)

A la represa el partit seguia la mateixa tònica, l’ intercanvi de cistelles. L’ESET ONTINET seguia oferint un bàsquet ràpid i alegre, que ficava cada volta mes nerviosos als cartageners, que esperaven un partit fàcil, per a les seves aspiracions. A la fi del tercer quart el marcador era quasi el mateix que a la primera part, 53-50.

A l’últim quart els deixebles de Fede Cloquell es deixaren la pell, tant a la banqueta com en pista. Sabien que una victòria en les 3 primeres jornades els permetia no despenjar-se dels llocs de meitat taulell. L’equip visitant, a la desesperada, intentava canviar a una defensa pressionant per evitar els atacs fàcils del ontinyentins. Al cap i a la fi en un partit tan igualat com aquest sols podia guanyar el que menys errors hagués comes, i així va ser. L’equip d’ Ontinyent s’enduia la victòria per 75-72

A destacar el treball en equip dels jugadors del planter de l’ESET ONTINET, on tots van aportar la seva llavor per a la victòria final. També, aquest any l’equip col·legial esta patint prou amb les lesions. A la baixa confirmada de Carlos Calabuig es sumava la de Pep Mollà amb problemes als adductors, que va ser suplit per Chema Gómez.

També hem de destacar el fabulós aspecte que tenia el pavelló. Mes de 200 persones acompanyaren i encoratjaven durant els 40 minuts a l’equip local. Des d’ el Club Martínez Valls Basquet “estem orgullosos de vore com el nostre esport torna a tindre vida dins de l’activitat esportiva del poble. Sols cal girar-se i mirar les grades del pavelló d’aquest dissabte per saber que l’afició gaudeix i esta compromesa amb nosaltres, amb el basquet d’ Ontinyent. Un xicotet i senzill esforç individual de cada aficionat, fa que el Club prenga aire nou i energies renovades per afrontar un pas mes endavant del nostre projecte”.

La pròxima setmana l’ ESET ONTINET, es desplaçarà a Benidorm, on es trobarà davant d’un dur rival, que pot ser a final de temporada competisca pel mateix objectiu que els ontinyentins. El dissabte a les 20.30 al pavelló de Foietes C.B. Benidorm- ESET ONTINET.

Publicitat