Inverteixen 220.000€ al poliesportiu municipal d’Ontinyent

0

L’Ajuntament d’Ontinyent executarà abans de l’estiu més de 220.000 euros en obres al Poliesportiu Municipal. Així ho confirmaven l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’esports, Pepe Pla, qui visitaven aquest matí la reforma integral dels vestidors femenins que s’està executant en estos primers mesos de l’any, tot advertint que el Govern d’Ontinyent “no va a cedir a les pressions d’alguns per privatitzar el poliesportiu, sinó que va a apostar per seguir millorant una infrastructura essencial per a la ciutat”, destacaven.

L’obra dels vestidors femenins, que es troba a un 60% d’execució, és una de les obres més votades per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa 2014”, executat per l’Ajuntament amb un pressupost de 150.000 euros. Esta actuació, explicava l’alcalde, “demostra que les obres que decideix la ciutadania es fan realitat, i que es compleix el lema del Ontinyent Participa de que entre tots i totes construïm la ciutat que volem”.

Jorge Rodríguez destacava també que als 40 anys d’història de l’actual poliesportiu “no s’havien fet actuacions de calat en aquest pavelló vell (on s’ubiquen els vestidors femenins) i s’havien fet molt necessàries intervencions com està realitzant i ha vingut realitzant la regidoria d’esports en esta legislatura”, afegia.

El regidor d’esports, posava de relleu que els nous vestuaris “van a ser un salt qualitatiu en la comoditat en aquest cas per a les usuàries, quedant pendent una actuació semblant als vestidors d’homes que no anem a deixar-se de la mà”. Pepe Pla recordava que a més d’aquesta actuació al pavelló vell, s’ha adequat el pis del gimnàs, s’ha acondicionat el corredor i als propers mesos està previst realitzant altres millores de pintura i acondicionament.

Pla explicava que a més a més, abans de l’estiu estaran finalitzades les obres de millora de la piscina descoberta d’adults, pressupostades en al voltant de 70.000 euros, “que suposaran un important pas endavant tant en seguretat com en comoditat d’aquesta infrastructura”, i que inclouen un pis nou, un nou mur, un canyís nou, tasques de pintura i mobiliari.

El regidor recordava que als últims mesos s’ha canviat la gespa de les pistes de pàdel, millorat els corredors de les pistes, renovat l’accés al pavelló, instal·lat un nou tatami a la sala d’arts marcials i s’ha adquirit una nova moqueta de gimnàstica rítmica, a més de pintar-se en breu el trinquet i les pistes de tennis: “el poliesportiu ja té uns anys i hem d’anar actuant per reparar-lo i millorar-lo, al Govern d’Ontinyent som conscients d’açò i dels beneficis que aporta l’esport a la societat, i actuem en conseqüència”, concloïa.