Gran èxit de participació al XX Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent

0

Este dissabte vam viure la entrega del XX Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent, amb la participació dels equips de categoria Aleví, separats entre els de 1r any i els de 2n any, i on el futbol de formació va ser el gran guanyador, amb vibrants partits que van fer les delícies dels seguidors que, complint les mesures covid-19, van donar color a les instal·lacions dels Camps de La Puríssima.

En un grup únic amb 5 equips, la categoria Aleví de 2n any va tindre el nostre equip A com a Campió, en guanyar els seus quatre partits, sent la segona plaça pel Ciudad de Alcoy per davant del nostre equip C. Elda Union i CF Muro completaren la classificació en esta categoria en una matinal on l’oratge va acompanyar per a la pràctica del futbol base.

Per la seua part, els alevins més joves (els de primer any) van haver d’esforçar-se per fer-se amb este Trofeu Ciutat d’Ontinyent, que dividit en dos grups, un de tres i altre de quatre equips, va ser el primer en iniciar-se. Amb els dos millors de cada grup classificats per a les semifinals, estos van tenir el mateix resultat: 2-0, deixant per l’últim enfrontament qui seria el guanyador en esta categoria.

Per 1-3 el trofeu se’n va anar cap a Elda Union B, qui va superar el nostre equip B, decidint-se al tercer lloc als penals en favor del Moixent, després d’empatar a 2 amb el Banyeres. Elda Union D i el nostre equip D van completar la classificació per davant el Contestano.

XVII Trofeu “Paquito Llopis” de prebenjamí

I si dissabte passat van encetar l’edició XX del Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent per a la categoria Aleví, este proper cap de setmana anem a viure’l en les altres dues categories de futbol base: Benjamí i Prebenjamí.

Enguany si es podrà celebrar el XII Trofeu “Paquito Llopis” en honor al mateix Francisco qui va ser membre de la junta de la FEBO. Els més menuts tindran la seua oportunitat de demostrar la seua aptitud dissabte 26, on els vuit equips prebenjamins es partiran en dos grups, per a des de les 9:00 començar a jugar, accedint a les semifinals els dos millors de cada grup. la final que es jugarà a les 13:30 enfrontarà als dos millors dels equips, dintre dels que participen, que són: Elda Union, Contestano, Muro, Yeclano i els nostres 3 equips prebenjamins.

Paral·lelament es disputarà per primera vegada el XVII Trofeu Benjamí de 1er any, per als nascuts l’any 2012, amb el mateix format de dos grups de quatre equips cadascun. Els participants en esta categoria que acompanyaran el nostre Benjamí B són els Clubs de Ciudad de Alcoy, Elda Union B i D, Contestano B i C, Muro CF i Castelló de les Gerres. Els dos millors de cada grup es creuaran a partir de les 13:00, jugant-se les finals una hora més tard.

I pel diumenge 27 serà el torn per la categoria Benjamí que per primera vegada participaran els de 1de 2n any (o nascuts al 2011), que en format de quadrangular s’enfrontaran en sistema de lligueta per saber l’ordre final d’una competició en que participaran junt el nostre Benjamí A, el Zafranar, Ciudad de Alcoy i Elda Union.