23/07/2024 - 10:47
Més

  Èxit de participació en la Jornada de Lliga organitzada pel club de judo Fon Do Kan

  Altres notícies

  Dissabte tenia lloc al Pavelló del Poliesportiu d’Ontinyent la 1a Jornada de la lliga de Clubs Federació valenciana de Judo, una lliga que a partir d’enguany està inclosa de ple en les activitats federatives i és hereva de l’antiga “Lliga Judito”, celebrada amb anterioritat.

  Tal com estava previst, la competició va començar a les 9 hores, amb la categoria benjamí, dins la qual participaven 150 judokes. Posteriorment competien els prebenjamins, que eren un total de 60. Ja de vesprada era el torn de la categoria aleví, la més nombrosa de totes, amb 180 competidors, i tancava la jornada la categoria infantil, amb 110 judokes participants.

  La jornada va comptar, per tant, amb 505 esportistes de més de 30 clubs valencians, com l’Esportiu Valencia, Judo club Valencia, Burriana, Herca, Alzira, Cullera, BudoKan, J. C. Requena, Makikomi, Distrito 10 de Castellón, Koi Judo de Castellón, Obi Formentera, Almajada, Almoradí, Castalla, JuDelda, Algar, Elx, Torrellano, J.C. Muro d’Alcoi, Alcoi, Cocentaina, Miriam Blasco, Judo Club Alicante, J.C. Sant Joan, Torrevieja, Chidaoba, Nozomi i Kosiki. Junt amb ells estava l’amfitrió, el club Fon Do Kan d’Ontinyent, i els clubs Fujiyama d’Albacete i Judo club Teruel.

  Per part de Fon Do Kan van participar 11 xiquets i xiquetes, i una d’elles, Yulia Cambra Rodríguez, va aconseguir pujar al podi amb una medalla de plata en la categoria prebenjamí.

  L’activitat va comptar amb la presència del president de la Federació Valenciana de judo, Salvador Gómez i la regidora de Joventut de l’Ajuntament, Katy Ushiña. Tots dos coincidien a destacar l’èxit de la jornada i felicitar al club per la seua organització.

  El pròxim cap de setmana el judo continua a Alacant, en el marc dels jocs escolars de la Generalitat, on participaran els cadets. Pel que fa a Ontinyent, el club Fon Do Kan realitzarà en el poliesportiu un entrenament federatiu oficial per a preparar als futurs cinturons negres en la disciplina de Jiu Jitsu.

  Font: Fon Do Kan i redacció TVdO

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -