24/04/2024 - 5:35
Més

  Èxit en el Campionat Autonòmic de BMX al Campello

  Altres notícies

  Dissabte passat, la localitat del Campello es va convertir en l’escenari d’una emocionant competència de BMX. El Campionat Autonòmic de BMX, organitzat pel Club BMX el Campello, va atraure a nombrosos amants d’aquest esport extrem. Sis intrèpids integrants del club es van enfrontar a la dura competència a la recerca del títol autonòmic.

  En la categoria de Promeses de 5 i 6 anys, Alvaro Robledillo va demostrar una gran determinació, superant unes classificatòries que van ser de menys a més. Encara que no va aconseguir aconseguir un lloc en la final, la seua valenta actuació no va passar desapercebuda. De manera similar, els Principiants Josep Gonzalez i Pau Gandia van lluitar incansablement en les classificatòries, però també es van quedar fora de les semifinals.

  No obstant això, el Club Ciclista Ralph’s Bikes va tindre motius per a celebrar en les categories d’Homes 30 i més, on Toni Salido es va alçar amb el segon lloc autonòmic, i en Homes 40 i més, on Alberto Peralta va aconseguir un destacat quart lloc.

  Un esment especial mereix el cadet del club, Marc Peralta de la Fuente qui malgrat una temporada plena de desafiaments, va aconseguir classificar-se per a la final del Campionat Autonòmic. Aquest jove talent, que va ocupar l’onzé lloc en la Copa d’Espanya després de competir en diverses finals, es va recuperar d’una caiguda en el passat Campionat d’Espanya celebrat al juliol a Alcoi. AL Campello, es va consagrar com a Subcampió Autonòmic de la seua categoria, deixant clar el seu potencial i determinació.

  Amb aquests resultats encoratjadors, el Club Ciclista Ralph’s Bikes es prepara per a afrontar les últimes carreres de la temporada amb entusiasme i determinació. A més, estan llestos per a donar inici al nou curs de l’Escola de BMX a Ontinyent i a un emocionant projecte de classes en la localitat veïna de Navarres. El futur del BMX a la regió es presenta prometedor gràcies al talent i la dedicació d’aquests esportistes i el seu club.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -