29/05/2023 - 1:01
Més
  IniciEsportsEl XLII Campionat d’Espanya de Shinkyokushinkai reuneix karatekes de tota Espanya a...

  El XLII Campionat d’Espanya de Shinkyokushinkai reuneix karatekes de tota Espanya a Ontinyent

  El poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollia aquest dissabte el XLII Campionat Nacional de Shinkyokushinkai, que reunia a més de 250 karatekes de tota Espanya de diferents edats. La jornada incloïa kates i competicions de categories inferiors pel matí, i combats de categories absolutes i una prova de trencaments de taules de fusta  per la vesprada.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, agraïa a la Federació Espanyola de Kyokushinkai i al club local Dojo Kurobi l’elecció de la ciutat per a ser seu d’un campionat d’Espanya “molt impactant i impressionant, que ha posat en el mapa la ciutat per a centenars de persones”. Gandia afegia que “de nou, unint forces hem tret endavant un campionat amb molta gestió i organització prèvia, i com a regidor d’esports de l’ Ajuntament d’Ontinyent em sent molt orgullós d’haver col·laborat a l’èxit que ha sigut este campionat en tots els sentits. Enhorabona a tots i totes els que ho han fet possible”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit