28/03/2024 - 14:05

El Triatló Ontinyent comença la temporada sobre l’asfalt del Circuit Ricardo Tormo de Xest

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ha acollit la primera prova del calendari de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2022. Com cada any, la lliga contempla un total de sis proves dividides en tres duatlons i tres triatlons i, pel que fa a la primera cursa, aquesta s’ha dut a terme en el format de duatló contrarellotge per equips.

Fins a l’autòdrom valencià es van desplaçar aquest diumenge, 9 de gener, dos equips del Club Triatló Ontinyent acompanyats per Joan Blasco, director tècnic del club ontinyentí. Tant l’equip femení com el masculí van haver de completar un duatló format per un primer segment de carrera a peu de 5.400 metres, un segon segment ciclista de 19,3 quilòmetres i, per acabar, novament un segment de carrera a peu de 2,7 quilòmetres.

Laia Garrido, Laura Morcillo, Ana María Candrea, Celia Bolinches i Nuria Tolsà van estar les encarregades de completar el duatló en categoria femenina, on les xiques del triatló Ontinyent disputen la Primera Divisió. Respecte dels xics, el club va estar representat per l’equip format per Antonio Tortosa, Josep Vañó, Pau Micó, Jordi López i Fernando Silvestre, també competint en la Primera Divisió.

Finalment, l’equip masculí va aconseguir la 27 posició de la classificació general, la qual els col·loca en el lloc 13 de la Primera Divisió. Les xiques, en 11 posició de la general, tanquen la primera jornada de la Lliga de Clubs en el lloc 8 de la taula.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa