29/11/2023 - 3:04
Més

  El Pumptrack de Benarrai disposará d’un nou sistema d’enllumenat intel·ligent amb sensors

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent dotarà la pista “pumptrack” de la zona verda de Benarrai d’un nou sistema d’enllumenat intel·ligent, equipat amb sensors, que permetrà adequar la intensitat a les necessitats de cada moment. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha recordat que la dotació d’un sistema d’enllumenat propi a aquest espai “va ser una de les demandes finalistes de l’edició de 2021 del procés Ontinyent Participa, votada la pasada tardor. Una petició que volem atendre de la millor manera dotant l’espai d’uns equipaments d’última generació”, explicava.

  Així, el consistori ha procedit estos dies a l’adjudicació de l’actuació per un import de 32.398 euros Iva inclós a l’empresa local Instalaciones Bobinajes Eléctricos SL (IBESA), després d’un concurs al que optaven 4 empreses. El projecte, que té un termini d’execució de 2 mesos des de l’inici de les obres, inclou principalment tot allò que envolta a la instal·lació de 3 columnes de llum amb un total de 12 projectors LED.

  Óscar Borrell amb el club local de BMX. Febrer de 2022

  Des de l’Oficina Tècnica Municipal s’ha explicat que la instal·lació serà la primera de projectors esportius exteriors que compte amb el nou sistema intel·ligent amb sensors, que ja estava incorporant-se als fanals públics i havia estat objecte de proves en recintes tancats com el pavelló de bàsquet. Aquest sistema permetrà regular la intensitat de l’enllumenat en funció de les necessitats, podent controlar-se remotament i ser objecte de programació per dies i hores.

  A més a més, es dotarà la instal·lació elèctrica del pumptrack d’un quadre auxiliar de suport, que permetrà abastir de subministrament ordinadors portàtils o sistemes de megafonia quan s’organitzen esdeveniments esportius.

  Cal recordar que el pumptrack acollia recentment la seua primera competició oficial, una prova de BMX dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, organitzada pel club Ralph’s Bikes amb suport de la regidoria d’Esports. Óscar Borrell explicava que en aquella jornada “van ser diversos els visitants que ens van felicitar per la qualitat d’aquest circuït de 1.220 m2 que vam inaugurar en 2018, i que amb estes millores fa un nou pas endavant per al seu gaudi i aprofitament per part de la ciutadania”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -