26/04/2024 - 8:09

El club Martinez Valls bàsquet imparable, líder i invicte

L’ESET ONTINET ja és líder a la classificació després de guanyar per 67-90 al NB XÀTIVA, equip amb el qual es jugava la primera posició a la taula. Així, l’equip sènior A del Club Martínez Valls Bàsquet continua invicte i, a més, és primer a la classificació. Cal destacar que l’ESET ONTINET és líder encara que té un partit menys jugat que la resta d’equips que ocupen els primers llocs a la taula.

Així, els de Nico Sánchez es traslladaven el passat diumenge a la capital de La Costera per disputar un derbi que prometia emoció i tensió en estar en joc la primera posició de la taula. Però la gran força i joc dels ontinyentins va marcar l’encontre des dels primers minuts.

Abans del minut 6 de partit, l’ESET aconseguia un parcial de 0-13, després del qual el rival desperta i aconsegueix posar-se a 6 punts de diferència. El primer quart finalitza amb un 17-26 al marcador, que arriba al descans amb un 28-49. En aquest moment l’equip del Martínez Valls manté pràcticament en tot moment un avantatge de 20 punts. Encara que al tercer quart tots dos equips anoten el mateix nombre de punts, el marcador es queda en 43-64. Finalment el resultat acaba amb un 67-90.

Ara, el sènior A lluitarà per mantenir el lideratge el pròxim diumenge a les 18:30 hores al Pavelló d’Ontinyent, on s’enfrontarà a l’ADESAVI. Des del Club Martínez Valls Bàsquet animen a tota la ciutadania a assistir al poliesportiu i gaudir del bàsquet, “amb un equip que la temporada passada ens va donar molts bons moments i que està tornant a fer-nos gaudir del millor bàsquet de la comarca”.

L’ESET ONTINET junior insuperable

Per la seua banda l’equip junior també està fent una temporada formidable. L’ESET ONTINET junior s’imposava per 99-58 al NB ALCOI, mantenint el seu lideratge a la competició.

Els d’Aleix Piquer encara no han conegut la derrota. Malgrat això, els jugadors saben que no es poden confiar, que cal continuar treballant i donant tot d’ells mateixos per mantenir aquests bons resultats. “Tenim un equip molt compensat i treballador, el compromís tant en els entrenaments com en els partits i la dinàmica positiva dels jugadors és el que ha permés estar al capdavant de la classificació” explicava l’entrenador.

El pròxim joc del junior serà aquest diumenge contra el DÉNIA BÀSQUET, un partit complicat i decisiu per mantenir el lideratge, ja que l’equip alacantí ocupa el segon lloc a la taula, empatat a punts amb els d’Ontinyent.

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat