29/01/2023 - 7:50
Més
  IniciEsportsEl Clariano millorarà la seua instal·lació lumínica

  El Clariano millorarà la seua instal·lació lumínica

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava aquest dijous la millora de la instal·lació lumínica de l’estadi municipal El Clariano. Ho feia al transcurs de la seua intervenció en l’acte organitzat per l’Ontinyent 1931 CF per agraïr el suport de les entitats i empreses que donen suport a l’equip.

  El primer edil, que va acudir acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el regidor de Territori i diputat de La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, explicava a la intervenció que tancava l’acte que l’Ajuntament continuarà donant suport al club, amb el que s’està treballant un nou conveni, anunciat la referida dotació de nous focus per a l’estadi, que permetran unes millors condicions per als entrenaments i les competicions que allí es celebren.

  El President de l’Ontinyent CF 1931, Miguel Àngel Mullor, agraïa el suport de l’Ajuntament al club, així com del conjunt d’empreses i entitats col·laboradores, i feia un repas dels primers tres anys de vida de l’entitat esportiva. D’aquest periode es destacava que s’ha aconseguit dos ascensos consecutius i estar en disposició d’aconseguir un tercer, arribant a la xifra de 1.200 socis i una assistència mitjana als partits com a local d’un 800 espectadors per partit al Clariano. L’acte, presentat per Alfonso Soler, va comptar amb una assistència de prop de 200 persones i representants de 70 empreses.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit