El CAVA aconsegueix 19 pòdiums a la fase local de Cross Escolar

0
Emma Muste

El passat dijous 6 de desembre es va celebrar al Poliesportiu municipal la tradicional Fase Local de camp a través escolar, que va estar organitzada conjuntament pel CAVA-Stocklogistic i l’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Educació i Esports. Vora 340 atletes van prendre part en les diferents proves que anaven des dels 3 fins els 16 anys, en el que va estar una matinal calorosa i plena d’èxit organitzatiu i esportiu.

Com tots els anys, alguns atletes del CAVA van participar representant els seus centres educatius i van contribuir als 19 pòdiums finals per al club valldalbaidí. Així, Eric Mullor aconseguia la victòria en la prova prebenjamí mixta 2011, en la que Núria Gómez, Laura Llácer i Isabel Cháfer aconseguien els tres primers llocs en xiques. En categoria benjamí, Emma Muste va acabar segona, mentre en alevins guanyava Àfrica Chorques seguida de Clara Quispe i en xics els tres primers llocs eren per a Ferran Reig, Enric Llopis i Dani Sanchis.

En Infantils, segon lloc per a Núria Cañete en xiques i en xics triomf per a Rubén Revert i segon lloc per a José Antonio Estefano. Per últim, en cadets triomf per a Rosa Soler i segon lloc per a Raquel Tarrasó, mentre que en xics un altre triplet per al CAVA amb Óscar Francés primer, Carles Revert segon i Javier Muste tercer. Pel que fa la pista coberta, a València es va disputar la primera jornada del campionat provincial sub 23 i Master el diumenge 9 de desembre. A la prova dels 60 llisos Rafa Coll es va proclamar campió provincial amb 7’88 segons, mentre que els seus companys d’entrenaments Andreu Santamaria i José Calatayud feien 7’77 i 8’07 segons respectivament. 

Publicitat